Furcsán néz ki az a picike tárcsa a hátsó keréken...

ez az slx szett milyen felhasználásra van? mert nem találtam róla semmit a shitmanóéknál. na és milyen szinten van? lx és xt közt? vagy inkább deore és lx közt?
a fékükrõl képet tud linkelni valaki? (na jó csak vicceltem inkább megkérdem google barátom képügyben)
amúgy tapasztalat a fékrõl? mostanában szeretnék venni én is hidraulikus féket, és még nem tudom milyet lenne érdemes venni.
am/enduro kb a hone utódja...ez az slx szett milyen felhasználásra van? mert nem találtam róla semmit a shitmanóéknál. na és milyen szinten van? lx és xt közt? vagy inkább deore és lx közt?
a fékükrõl képet tud linkelni valaki? (na jó csak vicceltem inkább megkérdem google barátom képügyben)
amúgy tapasztalat a fékrõl? mostanában szeretnék venni én is hidraulikus féket, és még nem tudom milyet lenne érdemes venni.
Köszönöm a választ srácok, sokat segítettetek, majd leírom, hogy sikerült. Ja és Xenium, ha láttad a Rock Shox topic-ban leírtakat, szerinted mi lehet a gáz a villámmal? Hátha ez is megoldódik...
Hát még1x köszi mindenkinek!!
Sziasztok!
Avid Juicy 5 fékpofa állításban tud nekem vki segíteni? Elõre is köszi
Sziasztok!
Avid Juicy 5 fékpofa állításban tud nekem vki segíteni? Elõre is köszi
Sziasztok.
Elég kezdõ vagyok még a témában úgyhogy elõre is bocsi a hülye kérdésekért.
Szeretnék BB5-rõl hidrósra váltani.
Amiket kinéztem:
Avid Code 5
Juicy 5
Hayes Stroker Trail.
A villa Tora 318 Solo Air.
A kérdésem: melyik legyen, és mekkora tárxsát bírna el a TORA?
Köszi
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám