Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18557 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

köszi. mi volt vele?

pirospassz.
majd kedden megkérdem a vareszt.
de mintha féknyergeket cserélt volna...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.184 hozzászólás

pénteken vitte a futár (nem volt idõm)

köszi. mi volt vele?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Goodridge vagy HEL fékcsõ és fitting, mûgyantás fékbetét (azzal számolj, hogy lényegesen gyorsabban kopik, mint a gyári fémes), DOT5.1-s fékolaj és természetesen 203-s tárcsák.
Egyébként mi van azon a gépen, hogy ekkora a súlya? Beton?:D

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Oi,
Nagylassan sikerült szerznem hidrás fékeket(avid juicy seven)és arra gondoltam hogy szívesen tuningolnám hogy egy kicsit jobban fogjon.Ne értsetek félre ól fog ez de mivel közel 100kg vok és a bringám is 27kg körül mocorog ezért azért kell némi fékerõ.....Tudom kellett volna magura gustav meg egyebek de most nem kívánta a pénztárcám az ilyen fálydalmakat karácsony és páncélvásárlás elött.Tehát örömmel venném a tuningolási ötleteiteket.pl fékcsõ, fékpofák???(esetleg ára???)Illetve még soha nem szedtem ilyet szét tudna v.ki szerelési illetve légtelenítési tanácsot adni???
köszönöm mindenjellegü információt
Norbs

puhább fékpofa? Max 4-5ezer

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

van vmi fejlemény?

pénteken vitte a futár (nem volt idõm)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Oi,
Nagylassan sikerült szerznem hidrás fékeket(avid juicy seven)és arra gondoltam hogy szívesen tuningolnám hogy egy kicsit jobban fogjon.Ne értsetek félre ól fog ez de mivel közel 100kg vok és a bringám is 27kg körül mocorog ezért azért kell némi fékerõ.....Tudom kellett volna magura gustav meg egyebek de most nem kívánta a pénztárcám az ilyen fálydalmakat karácsony és páncélvásárlás elött.Tehát örömmel venném a tuningolási ötleteiteket.pl fékcsõ, fékpofák???(esetleg ára???)Illetve még soha nem szedtem ilyet szét tudna v.ki szerelési illetve légtelenítési tanácsot adni???
köszönöm mindenjellegü információt
Norbs
Wha daurs meddle we me?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.184 hozzászólás

én vittem vissza a nagykerbe, épp bent voltam a boltban.
ha szerencséd van lehet holnapra megcsinálja a varesz és akkor vissza is tudom vinni. ez persze nem 100% ne vedd készpénznek.

van vmi fejlemény?

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
100 körül vagyok
és egy maribor vagy jasna után is szeretném még érezni a kezemet( 210-es gustav m-rõl váltok saint-re, tehát vannak elvárások:D:D:D)
boxxer-re megy a cucc
üdv: B

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Na de akkor most mondom, hogy szerintem fölösleges 9"-os tárcsa.
Habár hány kiló vagy?Meg milyen villára menne?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
shimano
hayes
avid
hope
alligator

mennyi kell még?

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

mért kéne 9"-os tárcsa ?

mûxik az 6"-ossal is. nekem kell 7"-os talán 8 de én közel mázsa vagyok legjobb esetben is...

sziasztok
hát nyílván azért minél nagyobb hogy minél nagyobb fékerõ legyen... :P és csak hayes-ben találtam a legnagyobb átmérõjû tárcsát azért kérdeztem, hogy van-e valakinek tapasztala...

igazából azt sem tudom, hogy a tárcsa és a fék fékfelületei megegyeznek-e(na azt jól megmondtam, remélem valaki érti:D)
vagy tudtok ajánlani esetleg 8"as tárcsát amin jól fog a saint?
(továbbra is várom a hozzászólásokat, hátha használ(t) valaki 4 dugattyús saint-hez hayes tárcsát)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

gozom sincs, mivel volt egy hibasodasra hajlamos elso szeria, aztan kijott a javitott, ami mar kivaloan mukodik...

Így évvége felé lehet még esélye annak, hogy még abból a bizonyos elsõ,
problémás szériából van valahol? Bikemarket, e-bike szintû webshopon.

Kereskedelmi részében járatos urak?

rob, tigger?

:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

kedden viszi vissza a boltos srác.

én vittem vissza a nagykerbe, épp bent voltam a boltban.
ha szerencséd van lehet holnapra megcsinálja a varesz és akkor vissza is tudom vinni. ez persze nem 100% ne vedd készpénznek.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
gozom sincs, mivel volt egy hibasodasra hajlamos elso szeria, aztan kijott a javitott, ami mar kivaloan mukodik, de a product no. azt hiszem nem valtozott.
igazabol en bizom annyira a boltosomban, hogy nem hoz szart, illetve ha azt mondja, hogy a javitott szerias, akkor tenyleg az. ezert nem fogok soha ilyesmit rendelni neten...

----

FÁJVÓ

----

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

XT-t de :) jo az, csak figyelj, hogy mikori

honnan lehet tudni, hogy mikori? az enyémet elvileg frissen hozták a nagykerbõl mikor rendeltem. ennek ellenére... :(

Na ez engem is érdekelne! Honnan lehet ezt tudni?

Kisherceg:
Anélkül, hogy reklámozni akarnék, a BM alatt a bikemarket-et értetted?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

mért kéne 9"-os tárcsa ?

mûxik az 6"-ossal is. nekem kell 7"-os talán 8 de én közel mázsa vagyok legjobb esetben is...

összekevertem azzal az userrel aki saintet akart V9-essel. Mind1, tárgytalan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

De ha ace-t veszel akkor nemlesz sok a 9"-os tárcsa? Szerintem a Strokernek is bõvel elég egy 8"-os.

mért kéne 9"-os tárcsa ?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.184 hozzászólás
edit: most jött válasz mailben. elvileg holnap lesz vmi "elõzetes tájékoztatás".

Te visszavitted? Van vmi infó?

múlt pénteken visszavittem. elvileg kedden ment a nagykerbe. mára kellett volna vmi választ kapnom, de telefont nem veszi fel a bm, emailre még nem kaptam választ.rob pedig nincs jelen mióta felajánlotta, hogy visszacserélik. :)

XT-t de :) jo az, csak figyelj, hogy mikori

honnan lehet tudni, hogy mikori? az enyémet elvileg frissen hozták a nagykerbõl mikor rendeltem. ennek ellenére... :(

tarmatyi

tarmatyi

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
sokan mondták h az avidok könnyen elfolynak meg hasonlók. tudom, lehet minden szériában, minden évjáratban hibás darabokat kifogni. csak van ahol több ilyen "selejt" készül.:)

nekem sokan a simanot mondták h nagyon jó. de én úgy vagyok h suszter maradjon a kaptafánál. az tuti k válás ás hajtás terén nagyon nagyok de féket nem vennék tõlük.

szerintem ez a helyes hayes marad. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

végülis ilyen szinten még vannak különbségek?

mondlyuk az az igazság h a Hayes ace az az ami nagyon tetszik, meg szerintem a 4 dugattyú fogna is.

de nem vagyok pénzes. ha veszek vémit szeretném ha sokáig húzná
szal jó lenne ha tartós lenne.Feltöltött kép

a stroker ryde változat az szar...a trail viszont egy qrva jó fék.
van aki szerint adagolhatatlan, de ez ízlés kérdése, a 4 dugósakat leszámítva a legerõsebb fék momentán. de ez kissé szubjektív kinek mi jön be, én pl az xt -t utáltam. és a code-on kivûl az avidokat sem igazán szeretem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való