igen, írtam hogy a "túlzott hevítés"-tõl.
nem azért írtam...
a sütõt egyszer próbáltam, nekem nem segített
igen, írtam hogy a "túlzott hevítés"-tõl.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
igen, írtam hogy a "túlzott hevítés"-tõl.Ezt árnyalandó; a pofáknak 800 fok körül van a max, ha lehet hinni a tájékoztatóknak. A láng hõmérséklete ált. 700 és 1200 fok között mozog. Egy sütõ meg ugye 250 fokig visz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
én olyasmit olvastam az arany tárcsárol hogy valami titán nitrit bevonat van rajta és ezért nem kopik.de szerintem is csak marketing. láncnál lehet számít valamit de itt nem hinném
Hello!
Ezek az arany színü tárcsák milyen minõséget képviselnek ?
http://www.velo-x.hu...=alk_fek_tarcsa
Köszi!
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ez vagy sikerül, vagy nem. mikor 2-3 ezerért veszel egy pár új fékbetétet, akkor fölösleges ilyennel szórakozni.
ez vagy sikerül, vagy nem. mikor 2-3 ezerért veszel egy pár új fékbetétet, akkor fölösleges ilyennel szórakozni.Nem biztos.
Én is jártam így, kiégettem a betétet és jobb lett mint új korában.
sajnos sose lesz már jó
a tárcsa még csak-csak, de a fékbetét az gyakorlatilag kuka.
sajnos sose lesz már jóHi !
Légtelenítésen esett át a hátsó fékem. Kevés olaj ráfolyt a tárcsára és lehet, hogy a fékbetétekre is. Alaposan letisztítotam. Ezután alig fogott a fék. Gondoltam be kell koptatni újra. Ez meg is történt. Most szépen fog. De ha kicsit vizes lesz, akkor brutális hangon nyöszörög és nem is fog rendesen. Viszont az elsõvel nincs semmi gond vizesen sem. Mitõl lehet ez? Lehet, hogy még olajosak a betétek ?