Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18551 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
tárcsafékes papucsot nem lehet kapni vagy felcsavarozható papucs-konzol kombót?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A magura oldalán le lehet tölteni pdf-be a leírást/rajzot.

Itt :
http://magura.com/en...et/frameset.htm

Izé, operával nem nyílik az oldal, monnyuk ez lényegtelen..

Ride everywhere.

.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
üdv
valaki tudna nekem linkelni vagy beilleszteni vagy bármi módon elérhetõvé tenni az IS fékrögzítés pontos rajzát? itt arra gondolok hogy a tengelytõl hogy és milyen távolságban helyezkedik el a két rögzítési pont. a google nem igazán akarja nekem kidobni (vagy csak rossz kulcsszavakat használok)
fõleg hátsó érdekel, mert a régi acélvázas gépemre szeretnék tárcsafék-konzolt hegeszteni, és nincs kedvem 100 dolcsi + postáért szerszámot venni hozzá. elõre is köszi a segítséget.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Pity_

Pity_

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
  • LocationAjka
Hi !

Légtelenítésen esett át a hátsó fékem. Kevés olaj ráfolyt a tárcsára és lehet, hogy a fékbetétekre is. Alaposan letisztítotam. Ezután alig fogott a fék. Gondoltam be kell koptatni újra. Ez meg is történt. Most szépen fog. De ha kicsit vizes lesz, akkor brutális hangon nyöszörög és nem is fog rendesen. Viszont az elsõvel nincs semmi gond vizesen sem. Mitõl lehet ez? Lehet, hogy még olajosak a betétek ?

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
tud valaki arról info-t, hogy a Stroker Ace-en milyen állítási lehetõségek lesznek, leginkább a nyomáspont állításra gondolok, az a nagy kérdés, igazándiból, hogy lesz-e olyan jó mint a Code, mert árban verni fogja...

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Szerintem is életveszélyes is lehet 6 helyett 3 csavar de a srác is az............
Wha daurs meddle we me?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

A féken így spórolni összesen 6 grammot szerintem életveszélyes marhaság:scratchhe

:ok2: egyetértés

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Köszi a tippeket,sok jót hallottam a swable gumikról tényleg lehet benne v.mi.Ami a súlycsökkentést illeti ismerek egy srácot(sztem kicsiny hazánk legjobbja)aki olyan komolyan veszi a súlycsökkentést hogy a tárcsákat 6 helyett 3 csavarral fogatja fel.Egyébként mi a muddy mary max mérete?26X????

2,35 és 2,5 méretben gyártják

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A féken így spórolni összesen 6 grammot szerintem életveszélyes marhaság:scratchhe
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Köszi a tippeket,sok jót hallottam a swable gumikról tényleg lehet benne v.mi.Ami a súlycsökkentést illeti ismerek egy srácot(sztem kicsiny hazánk legjobbja)aki olyan komolyan veszi a súlycsökkentést hogy a tárcsákat 6 helyett 3 csavarral fogatja fel.Egyébként mi a muddy mary max mérete?26X????
Wha daurs meddle we me?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ja igen olyan a gép mint egy tank:)De mint kezdõ jó mert nem bírom tönkretenni csak õ engem,egy zakónál amikor ledobott úgy megrántotta a csuklóimat hogy egy hónap múlva is neház volt a 20kg-s rudat megemelni.Amúgy 203-as tárcsák vannak.Egyébként itt vannak a jellemzõk nem tudom mibõl lehetne faragni...

banshee scream váz fox vanila-r-el 6800g
boxxer 05 race,integrált stucnival,
cane creek kovácsoltacélcsészés kcs
truva husselfelt hajtómû acor zárt láncvezetõvel
da bomb race felnik novatec agyakkal,2.6 os gumik
lx sor,váltó
lámpa+akku
hát ennyi és mégis 26,6kg amit napi 4szer 5ször cipelek a 4. emeletre
Ja és kösz az infót:VALERIA VICTRIXnek és DéBé-nek

a fék sokkal jobban fog fogni, ha jó minõségû, és könnyû gumikat teszel fel.
ez ugyanolyan jó "tuning" mintha még nagyobb féktárcsát vennél (van 220-as formula és hayes is) vagy fémházasra cseréled a fékcsövet - ami szerintem nem is hoz sokat, max. moduláción.
szóval egyrészt el kell gondolkozni, hogy van-e szükség a darabonként másfél kilós 2.6" maxxisokra, vagy esetleg egy jó fél kilóval könnyebb gumi is megteszi? ami esetleg jobban is tapad, ami szintén segíti a fékezést magát.
én magamtól schwalbe muddy mary-t mondanék, de én elfogult vagyok :) (meg azt hiszem nincs is most készleten nálunk)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Lehetne belõle faragni rendesen, de arra sajnos áldozni kéne keményen.

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Ja igen olyan a gép mint egy tank:)De mint kezdõ jó mert nem bírom tönkretenni csak õ engem,egy zakónál amikor ledobott úgy megrántotta a csuklóimat hogy egy hónap múlva is neház volt a 20kg-s rudat megemelni.Amúgy 203-as tárcsák vannak.Egyébként itt vannak a jellemzõk nem tudom mibõl lehetne faragni...

banshee scream váz fox vanila-r-el 6800g
boxxer 05 race,integrált stucnival,
cane creek kovácsoltacélcsészés kcs
truva husselfelt hajtómû acor zárt láncvezetõvel
da bomb race felnik novatec agyakkal,2.6 os gumik
lx sor,váltó
lámpa+akku
hát ennyi és mégis 26,6kg amit napi 4szer 5ször cipelek a 4. emeletre
Ja és kösz az infót:VALERIA VICTRIXnek és DéBé-nek
Wha daurs meddle we me?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.090 hozzászólás
köszönöm.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

köszi. mi volt vele?

pirospassz.
majd kedden megkérdem a vareszt.
de mintha féknyergeket cserélt volna...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.090 hozzászólás

pénteken vitte a futár (nem volt idõm)

köszi. mi volt vele?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Goodridge vagy HEL fékcsõ és fitting, mûgyantás fékbetét (azzal számolj, hogy lényegesen gyorsabban kopik, mint a gyári fémes), DOT5.1-s fékolaj és természetesen 203-s tárcsák.
Egyébként mi van azon a gépen, hogy ekkora a súlya? Beton?:D

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Oi,
Nagylassan sikerült szerznem hidrás fékeket(avid juicy seven)és arra gondoltam hogy szívesen tuningolnám hogy egy kicsit jobban fogjon.Ne értsetek félre ól fog ez de mivel közel 100kg vok és a bringám is 27kg körül mocorog ezért azért kell némi fékerõ.....Tudom kellett volna magura gustav meg egyebek de most nem kívánta a pénztárcám az ilyen fálydalmakat karácsony és páncélvásárlás elött.Tehát örömmel venném a tuningolási ötleteiteket.pl fékcsõ, fékpofák???(esetleg ára???)Illetve még soha nem szedtem ilyet szét tudna v.ki szerelési illetve légtelenítési tanácsot adni???
köszönöm mindenjellegü információt
Norbs

puhább fékpofa? Max 4-5ezer

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

van vmi fejlemény?

pénteken vitte a futár (nem volt idõm)

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Oi,
Nagylassan sikerült szerznem hidrás fékeket(avid juicy seven)és arra gondoltam hogy szívesen tuningolnám hogy egy kicsit jobban fogjon.Ne értsetek félre ól fog ez de mivel közel 100kg vok és a bringám is 27kg körül mocorog ezért azért kell némi fékerõ.....Tudom kellett volna magura gustav meg egyebek de most nem kívánta a pénztárcám az ilyen fálydalmakat karácsony és páncélvásárlás elött.Tehát örömmel venném a tuningolási ötleteiteket.pl fékcsõ, fékpofák???(esetleg ára???)Illetve még soha nem szedtem ilyet szét tudna v.ki szerelési illetve légtelenítési tanácsot adni???
köszönöm mindenjellegü információt
Norbs
Wha daurs meddle we me?