Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tárcsafékek - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:41
Írta 2009. január 31. - 16:17

Hope Tech X2-re tippeltem elsore, de aztan szerintem megsem az.
a nyereg igen, de a fekkar nem.
a nyereg igen, de a fekkar nem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 31. - 16:13

Írta 2009. január 31. - 15:30

Képet mégsem tudok csinálni.
Kiszedtem a fékpofákat és gondolom valami kis kavics vagy valami hasonló dolgok mentek bele mert, pici kis lyukak vanak a fékpofákon...
egyébként 8-ast hogyan kell kiszedni tárcsából ?
Mert most cseréltemki a bovdenházt és nem tudom normálisan beállítani hogy ne is fogjonbe de fogjon is a fék.?
Kiszedtem a fékpofákat és gondolom valami kis kavics vagy valami hasonló dolgok mentek bele mert, pici kis lyukak vanak a fékpofákon...
egyébként 8-ast hogyan kell kiszedni tárcsából ?
Mert most cseréltemki a bovdenházt és nem tudom normálisan beállítani hogy ne is fogjonbe de fogjon is a fék.?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.
Írta 2009. január 31. - 12:07

nincs benne semmi féle idegen tárgy...
De a fékpofák is pont olyan karcosak akár a tárcsa
Képet pedig szerintem még ma csinálok..
De a fékpofák is pont olyan karcosak akár a tárcsa
Képet pedig szerintem még ma csinálok..
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.
Írta 2009. január 30. - 21:09

nézd meg a féketétet, nincs-e benne kavics, vagy ilyesmi.Nem nagyon mélyek. De csúnyák.
Egyébként a tárcsa és a fékpofák nemigazán párhuzamosak...
és ezt sem tudom hogy milyért, plusz a tárcsában van 1 kicsi 8-as (gyári)
Vannak képek de csak a bicajomról és azon semmi nem látszik.
amugy nem lehet, hogy sima kopsából eredõ "karc"-okat látsz?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. január 30. - 20:40

egy pici nyolcas meg nem baj, ha folyamatosan surol akkor viszont be kellene allitani. mondjuk ha nem parhuzamos a pofa a tarcsaval akkor mindenkeppen allitani kellene rajta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 30. - 20:38

Írta 2009. január 30. - 20:01

Nem nagyon mélyek. De csúnyák.

Írta 2009. január 30. - 17:12

mennyire melyek azok a karcok? esetleg ha egy kepet tudsz mutatni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 30. - 16:41

Nemrégiben vettem egy BB5-öt és teljesen összekarcolta a tárcsát.
Ez csak ijen kezdeti állapot vagy inkább minél hamarabb csináljak vele valamit...?
Ez csak ijen kezdeti állapot vagy inkább minél hamarabb csináljak vele valamit...?
Írta 2009. január 30. - 15:03

Helló, BikeDoktorok !
Most váltottam CenterLock-os agyra és tárcsára. Mind2 XTR. Sajnos a Hayes HFX9 féktest alja és a fékpofa kis pöcke beleér a csillagba.
Helló, mindenkinek !
Csak szólok, hátha valakinek hasznos infó lehet a késõbbiekben ha netalán hasonló gondja lenne. Szóval ebben az esetben sikerült úgy megoldani, hogy az XTR tárcsát lecseréltük egy XT-re. Ennek rövidebb a csillaga és így már elfér fék. Igy nem kell a féket lecserélni.
Marci
Írta 2009. január 30. - 13:53

Átsiklottam a korábban átlatad beírt link felett. Nekem teljesen megfelel a CRC, szóval szívesen csatlakoznék február eleji rendeléshez 70 font erejéig.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. január 30. - 12:52

Gabe: a CRC miert nem jo? mellesleg nekem is kene egy-ket aprosag, bar az egyik csak feb.20-ara erkezik be raktarra, de addig hatha osszeszedi magat a forint
ha erdekel a dolog, irj privatot!

Írta 2009. január 30. - 12:12

Nem fogalmaztam egyértelmûen, olyan webshop kellett volna, ahol van hope floating rotor. Kösz a listát, lehet böngészni
A font árfolyamhoz annyit, hogy fél éve néztem utoljára, akkor jóval magasabb volt, 2 napja 304 ft volt, most meg 328, jobb ha sietek.
Tamaska, még két hétig maradjon gyenge árfolyamon, utána legyen 400

Tamaska, még két hétig maradjon gyenge árfolyamon, utána legyen 400

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. január 30. - 11:21

240 nem volt
en viszont orulok hogy megy szepen felfele. meg se alljon 400ig
en viszont orulok hogy megy szepen felfele. meg se alljon 400ig

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 30. - 10:34

Biztos vagy benne? Nem kevered az euróval?
Meg tudod mondani melyik nap?
Meg tudod mondani melyik nap?

Írta 2009. január 30. - 10:17

Írta 2009. január 30. - 02:23

Jah, mert a képen nem az van? Olvasni már luxus, mi? 
Amúgy tényleg nagyon szar lett most a font. Január 1-én kellett volna vásárolni a 277-es árfolyamon (elõtte még alacsonyabban is volt), most meg 320. Nem olyan jó az
Nekem se volt túl nagy szerencsém, de végül 309-es árfolyamon vettem a narancssárgaságot...

Amúgy tényleg nagyon szar lett most a font. Január 1-én kellett volna vásárolni a 277-es árfolyamon (elõtte még alacsonyabban is volt), most meg 320. Nem olyan jó az

Nekem se volt túl nagy szerencsém, de végül 309-es árfolyamon vettem a narancssárgaságot...
Írta 2009. január 30. - 00:59

Írta 2009. január 29. - 22:15