Amit itt számozva látsz, az rendelhetõ apróalkatrész

Én értem.
Hányszor mondtam már.. Legjobban és mindig bevált módszer; Berakod a kereket, nyitott állapotban megmozgatod kicsit majd -a nyeregre vagy kormányra, attól függ melyiket rakod be- ráfekszel, ezalatt csukod be a gyorszárat. Így tuti mindig ugyanott lesz a kerék, nem kell féket állítani.
Én értem.
Hányszor mondtam már.. Legjobban és mindig bevált módszer; Berakod a kereket, nyitott állapotban megmozgatod kicsit majd -a nyeregre vagy kormányra, attól függ melyiket rakod be- ráfekszel, ezalatt csukod be a gyorszárat. Így tuti mindig ugyanott lesz a kerék, nem kell féket állítani.
Én értem.Igen, ezt is próbáltam, de mindíg igazítani kellet a nyergen a kerék visszarakása után.Én sem értem.
Ride everywhere.
.
Ez annyira nem vicces. A fékerõ nagyobb része elöl van. Kezd el használni aktívabban az elsõ féket !Az elsõ nem lényeges annyira mert az esetek 98%-ában hátsó féket használok. Elsõt csak vészfékezéskor.
A váz Merida Matts TFS, a villa Santour XCR.Egy barátom juicy 5-öt használ elöl 203-as tárcsával DH-ra (egyébként ez DH tárcsaméret, nem XC), neki megfelel, az ár sem sok érte ha elfogadható állapotú. Én inkább 180/180 vagy max. 203/180-as tárcsákat használnék elölre/hátulra (ha a villa elbírja).
Sziasztok! Szeretnék Tektro-ról váltani és használtan venném a fékrendszert, de 2 verzió is van:
1., Avid Juicy 5 kompletten elõl-hátul 203-as avid tárcsákkal használtan 20.000
2., Avid BB5 szintén 203-as tárcsával szeretném, csak nem tudom hogy használtan mennyibõl lehetne kihozni szintén kompletten.
Kompletten alatt a tárcsák+pofák+féktest+csõvezés+karokat értem.
A Juicy olajos, a BB5 bowdenes. XC keróra és 120kg-hoz.
Szerintetek a BB5-öt mennyibõl lehet kihozni? Vagy a Jucy 5 best buy 20-ért?