Tektro Bremscheibe Auriga Pro - BIKE-COMPONENTS.DE
Tektro Bremsscheibe Auriga - BIKE-COMPONENTS.DE
bocsi most csak nemet címet találtam, de ha itt van akkor szerintem otthon is elképzelhetõ hogy beszerezhetõ.
ebike és Xfactornet nem tud.
Tektro Bremscheibe Auriga Pro - BIKE-COMPONENTS.DE
Tektro Bremsscheibe Auriga - BIKE-COMPONENTS.DE
bocsi most csak nemet címet találtam, de ha itt van akkor szerintem otthon is elképzelhetõ hogy beszerezhetõ.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ezt megnezne vki? http://techdocs.shim...69830746864.pdf
azt a bodont (oil funnel and oil stopper) nem lehet vmi massal helyettesiteni? igy kicsit korulmenyesnek tunik a korabbi verziohoz kepest, ahol volt egy "minitartaly" a tetejen. csak ezt ismerem, hogy szoktak mas fekeket legteleniteni?
Ajánlották már az autós boltokat légtelenítõ csavarok millió méretben pár száz ft.
Kérdés a Magura Luise olajtartályának csavarja mekkora torx? Ilyen kicsit a 3 készletem egyikében sem találtam nekem a legkisebb T10 és az nagy.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Infúziós szerelék, fecsi nem elég hozzá? Azt tudok én neked.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
A szervizben nem tudták megmondani?
Tönkrement a tömítés, ereszti az olajat. A féktisztító nem tudom mennyire tesz jót a tömítéseknek.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Sziasztok!
Észrevettem, hogy a Hayes Fx9-es elsõ fékemben a dugattyúk nem egyformán mozognak. Kiszedtem a betéteket, megjárattam a dugattyúkat, befújtam féktisztítóval, szinte egyformán mozogtak. Néhány csepp olaj megjelent a dugattyúk tövében és a kar markolatilag volt húzható. Gondoltam, levegõs, illetve kevés az olaj.
Ma elvittem egy szervizbe, ahol próbálgatták az olajcserét, légtelenítést, de nem lett jó.
Korábban már jártam így, akkor elég volt a légtelenítés, illetve olajcsere.
Mi lehet a gondja?
Köszi:
u.
A sebesség mindent megold.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Hali
Ha jól láttam a leírásában akkor egy 2es imbusz kulcs kell hozzá.
A 34es számú alkatrésszel lehet állítani, annak a nem gömbben végzõdõ részében van az imbusz nyílás. Annak tekerésével tudod kijjebb és beljebb.állítani.
http://www.hayesdisc...glishForWeb.pdf
Alul találod meg a robbantott ábrát.