1iket se
ha már úgyis upgrade tárcsára akkor hidrós
amúgy az egyetlen értelmes madzagos a bb7 kb drágább mint egy alap shimano hidrós
ezért van az apró. (gondolom, maradna a v-fékkar is.
)
Edited by Kisherceg, 2019. November 12. - 18:29.
1iket se
amúgy az egyetlen értelmes madzagos a bb7 kb drágább mint egy alap shimano hidrós
ezért van az apró. (gondolom, maradna a v-fékkar is.
)
Edited by Kisherceg, 2019. November 12. - 18:29.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Sziasztok!
Melyik mechanikus tárcsaféket ajánlanátok városi használatra?
1iket se
Sram Guide R fékhez csak a Sram 5.1-es fékfolyadékát lehet használni? Vagy lehet bármilyen márka, csak 5.1 legyen?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
szvsz konkretan minden homersekletnel, ha eleg gyorsan tudod pumpalni csak ilyen 10-15 fok felett nem tunik fel. par fokban par gyors rahuzasnal kijebb tolja, aztan ket sec mulva visszamegy. szvsz olyan, mint a liftajto - lassan megy vissza hidegben a dugattyu.
gyakorlati hasznalatban ritkan csinal ilyesmit az ember - csak idegesito, hogy vmi nem ok. engem jobban zavart, hogy mar ket fektestet ki kellett cserelnem a hidegben folyas miatt (hidegben jott mindig elo eloszor).
Valamelyik topicban írtam és kérdeztem is, hogy nem tudom hány fok alatt jelentkeztek ezek a hibák, de az enyém rendben van. Nagyon jó kis fék a 8100-as. Nagyjából 5°C környékén voltam már többször, hajnalok hajnalán az erdőben és nem volt vele gondom.
Viszont a 8100-as fékkar mellé a régebbi váltókar csak bilinccsel megy fel. Fel lehet csavarni a fékkarra a váltókart de nem lesz kényelmes az biztos. Új rendszer van hozzá, kitalálták már megint....
Hello srácok!
Most látom csak, hogy bedobtam a bombát.
Viccet félretéve jól van ez így igaz?
Mert a villát a bringaboltban cserélték.
Hétvégén lecseréltem a tárcsát SM-RT64-re. Azóta nem rezonál és baszott jól néz ki.
Holnap dobok be egy képet.
az SM-RT64-nek az is előnye, hogy lehet vele szinteres fékpofát használni, nem úgy mint az 5xx és kisebb számúakkal.
meg ez síkba is van köszörülve.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hello srácok!
Most látom csak, hogy bedobtam a bombát.
Viccet félretéve jól van ez így igaz?
Mert a villát a bringaboltban cserélték.
Hétvégén lecseréltem a tárcsát SM-RT64-re. Azóta nem rezonál és baszott jól néz ki.
Holnap dobok be egy képet.
Nevetni fogsz,de mikor először láttam a fotót, kimentem megnézni, hogy áll az enyémen.
Én meg direkt megfordítottam az enyémen, hogy így nézzen ki. Vastagabb rész felül, up felirat felfelé mutat.
Korábban a másik irányba volt felszerelve, félre is koptak a fékpofák.
khm, az enyémen is így áll, és elvileg jó, mert a rajta lévő nyíl is így mutatja. <---a képen pont takarásban van, szóval akár jó is lehet.
Nevetni fogsz,de mikor először láttam a fotót, kimentem megnézni, hogy áll az enyémen.
Edited by Rabbit, 2019. October 10. - 20:39.
Első körben megfordítanám azt az adaptert minél sürgősebben
khm, az enyémen is így áll, és elvileg jó, mert a rajta lévő nyíl is így mutatja. <---a képen pont takarásban van, szóval akár jó is lehet.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Sziasztok!Köszi a választ. Elsőre nem akarok ágyúval lőni a verébre, ezért veszek egy SM-RT64-et aztán meglátom.
jó választás