Nem erted meg mindig
Tobb fele fitting van ugyan ahoz a csohoz es fekhez. En a legdragabbat vettem, valszeg ezert volt 35e a ketto. Te valszeg olcsobbat vettel
35 rugó! Gartula.. Látom a bringázásban is mûködik az átba*szás..

Nem erted meg mindig
Tobb fele fitting van ugyan ahoz a csohoz es fekhez. En a legdragabbat vettem, valszeg ezert volt 35e a ketto. Te valszeg olcsobbat vettel
Akkor vegyed XT karral, semmi probléma nincs ezzel.
Vagy vedd meg a Hope-ot aztán szívjál:D
csak 1-2 ezer, és a színért mindent!!!!
"Minnél jobban tudod hûteni a tárcsát annál kevésébé melegszik az olaj és a betét."
Ezt nekem irtad? Ha igen, akkor olvass figyelmesebben, ugyanis en ezt mondtam korabban:
"...Ezert jo ha olyan tarcsat vesz az ember,... es hamar visszahul a fekezes utan..."
Az autoknal azert mas a helyzet. A nagyobb tempo miatt a menetszel sokkal jobban huti a tarcsat mint a bringaknal, emellett az autoknal szoktak arra is figyelni, hogy legterelo elemekkel a tarcsahoz iranyitsak a levegot, bringanal ilyen sincs.
De nem egeszen ertem hogy mirol vitatkozunk, hisz mindenki tudja hogy az a jo tarcsa ami gyorsan lehul amellett hogy jo anyagbol van, nem deformalodik es konnyu.
Tudom hasonlo a kar, csak az arat gondoltam dragabb, de lehet az is ugyanannyi mint az XT. Akinek a gepen volt annak XT karja volt