azt már nem tudom, hogy mik voltak ezek, csak azt, hogy melyik a jobb

Ezzel a kijelentéssel sikerült átírnod a fizika párszázéves törvényeit, gratulálok....A fékhatásnak semmi köze a surlódó felületek méretéhez...
Egyszerûen sehogysem jó ez a fék. Leszedtem a kereket, kiszedtem a pofákat, leszedtem a tartály légtelenítõpöckét, visszanyomtam a dugattyúkat, letöröltem a fent kifolyt olajat. visszaraktam a pöcköt, pofákat, kereket. Meghúztam a kart semmi, 3 húzás után fog de megint túlságosan kijöttek a dugattyúk és hozzáérnek a pofák a tárcsához. Mit rontottam el?
sztem azt hogy nem viszed el egy normális szervizbe,,,,Egyszerûen sehogysem jó ez a fék. Leszedtem a kereket, kiszedtem a pofákat, leszedtem a tartály légtelenítõpöckét, visszanyomtam a dugattyúkat, letöröltem a fent kifolyt olajat. visszaraktam a pöcköt, pofákat, kereket. Meghúztam a kart semmi, 3 húzás után fog de megint túlságosan kijöttek a dugattyúk és hozzáérnek a pofák a tárcsához. Mit rontottam el?
Akkor ajánlom neked hogy próbálj ki egy teli tárcsát amin nincsnek lyukak... A tárcsa kialakítása a legfontosabb a hûtés szempontjából, hiszen ez akadályozza meg betét melegedését ezáltal az olaj felmelegedését is. tévednék???
Nem erted meg mindig
Tobb fele fitting van ugyan ahoz a csohoz es fekhez. En a legdragabbat vettem, valszeg ezert volt 35e a ketto. Te valszeg olcsobbat vettel