nézd.. dobálhatjuk itt egymásnak a labdákat, de attól még én komolyan nem fogom megértem mi a problémád. biztosan nem cserélték el a folyadékokat, gondolom nem valami sufniba vitted, ha tízezrekről beszéltél korábban. ahhoz, hogy elforralj egy féket, komoly lejtőre és borzasztó technikai hiányosságokra van szükség. szóval ezért továbbra is ki foglak röhögni;) ha meg nem bízol a boltosokban, akkor kénytelen leszel magad megtanulni szerelni és konkrét kérdésekkel a fórumhoz fordulni, mert így csak egy látnok tud rajtad segíteni. kezdésnek szerezz be egy légtelenítő szettet. és/vagy írd meg, hogy melyik városban élsz, hátha valamelyik földid tud javasolni megbízható szervizt.
Két röhögés közt nézd meg a szóban forgó fék leírását!
Kétféle löttyöt szabad beletölteni. Mivel momentán úgy tűnik, rosszabb állapotban kaptam vissza a biciklimet, mint ahogy leadtam... kezd meginogni a bizalmam. És hát láttam már érdekes dolgokat szervizektől, itt meg most jártam először, több infóm nincs róluk.
Komolyabb lejtő? A budai hegyek többsége olyan, hogy épeszű ember lefelé szinte folyamatosan fékez. Így is 50 körül gurul a gép lefelé, kilométereken át. (Nem turista utakon, hanem betonon)
SokadikX módosította - 2014. július 28. - 23:38