pirospassz.köszi. mi volt vele?
majd kedden megkérdem a vareszt.
de mintha féknyergeket cserélt volna...
pirospassz.köszi. mi volt vele?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Oi,
Nagylassan sikerült szerznem hidrás fékeket(avid juicy seven)és arra gondoltam hogy szívesen tuningolnám hogy egy kicsit jobban fogjon.Ne értsetek félre ól fog ez de mivel közel 100kg vok és a bringám is 27kg körül mocorog ezért azért kell némi fékerõ.....Tudom kellett volna magura gustav meg egyebek de most nem kívánta a pénztárcám az ilyen fálydalmakat karácsony és páncélvásárlás elött.Tehát örömmel venném a tuningolási ötleteiteket.pl fékcsõ, fékpofák???(esetleg ára???)Illetve még soha nem szedtem ilyet szét tudna v.ki szerelési illetve légtelenítési tanácsot adni???
köszönöm mindenjellegü információt
Norbs
pénteken vitte a futár (nem volt idõm)van vmi fejlemény?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én vittem vissza a nagykerbe, épp bent voltam a boltban.
ha szerencséd van lehet holnapra megcsinálja a varesz és akkor vissza is tudom vinni. ez persze nem 100% ne vedd készpénznek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
mért kéne 9"-os tárcsa ?
mûxik az 6"-ossal is. nekem kell 7"-os talán 8 de én közel mázsa vagyok legjobb esetben is...
gozom sincs, mivel volt egy hibasodasra hajlamos elso szeria, aztan kijott a javitott, ami mar kivaloan mukodik...
én vittem vissza a nagykerbe, épp bent voltam a boltban.kedden viszi vissza a boltos srác.
XT-t de
jo az, csak figyelj, hogy mikori
honnan lehet tudni, hogy mikori? az enyémet elvileg frissen hozták a nagykerbõl mikor rendeltem. ennek ellenére...
mért kéne 9"-os tárcsa ?
mûxik az 6"-ossal is. nekem kell 7"-os talán 8 de én közel mázsa vagyok legjobb esetben is...
mért kéne 9"-os tárcsa ?De ha ace-t veszel akkor nemlesz sok a 9"-os tárcsa? Szerintem a Strokernek is bõvel elég egy 8"-os.
Te visszavitted? Van vmi infó?
XT-t de
jo az, csak figyelj, hogy mikori
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a stroker ryde változat az szar...a trail viszont egy qrva jó fék.végülis ilyen szinten még vannak különbségek?
mondlyuk az az igazság h a Hayes ace az az ami nagyon tetszik, meg szerintem a 4 dugattyú fogna is.
de nem vagyok pénzes. ha veszek vémit szeretném ha sokáig húzná
szal jó lenne ha tartós lenne.