én vittem vissza a nagykerbe, épp bent voltam a boltban.
ha szerencséd van lehet holnapra megcsinálja a varesz és akkor vissza is tudom vinni. ez persze nem 100% ne vedd készpénznek.
van vmi fejlemény?
én vittem vissza a nagykerbe, épp bent voltam a boltban.
ha szerencséd van lehet holnapra megcsinálja a varesz és akkor vissza is tudom vinni. ez persze nem 100% ne vedd készpénznek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
mért kéne 9"-os tárcsa ?
mûxik az 6"-ossal is. nekem kell 7"-os talán 8 de én közel mázsa vagyok legjobb esetben is...
gozom sincs, mivel volt egy hibasodasra hajlamos elso szeria, aztan kijott a javitott, ami mar kivaloan mukodik...
én vittem vissza a nagykerbe, épp bent voltam a boltban.kedden viszi vissza a boltos srác.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
XT-t de
jo az, csak figyelj, hogy mikori
honnan lehet tudni, hogy mikori? az enyémet elvileg frissen hozták a nagykerbõl mikor rendeltem. ennek ellenére...
mért kéne 9"-os tárcsa ?
mûxik az 6"-ossal is. nekem kell 7"-os talán 8 de én közel mázsa vagyok legjobb esetben is...
mért kéne 9"-os tárcsa ?De ha ace-t veszel akkor nemlesz sok a 9"-os tárcsa? Szerintem a Strokernek is bõvel elég egy 8"-os.
Te visszavitted? Van vmi infó?
XT-t de
jo az, csak figyelj, hogy mikori
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a stroker ryde változat az szar...a trail viszont egy qrva jó fék.végülis ilyen szinten még vannak különbségek?
mondlyuk az az igazság h a Hayes ace az az ami nagyon tetszik, meg szerintem a 4 dugattyú fogna is.
de nem vagyok pénzes. ha veszek vémit szeretném ha sokáig húzná
szal jó lenne ha tartós lenne.