igazából minden érdekelne, mert megfogott, és ha jó, akkor inkább kiadnék ennyit a full rendszerért, nem pedig juicy 3-at, stroker-t, vagy br-m486-ot vennék. aki úgy gondolja szórjon meg minden infóval ezzel kapcsolatban.
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Nagyon köszönöm a tippeket ez a fórum egy kezdõnek igazi paradicsom....
Egy utolsó kérdés.Hol lehet budán bowdenházat venni?Esetleg online shop,mert én nem találok..
Rendben azt értem ,de a canga még nincs 1 éves,szal még a bowden csere nem aktuális....
Sajnos nem tom mi az a szokásos,mert még nem csináltam ilyet.....
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Sziasztok!
Még zöldfülû vagyok a témában érdeklõdni szeretnék.....Van nekem 1 Shinamo tárcsafékes bringám,és zöld bowdenházat szeretnék rá.
Néztem a boltokban,de csak bowdennel egyyütt kapni.Kérdésem:Hogyan kell azt beszerelni(sapkák stb.)?Vagy ha csak házat veszek azt hogyan kell belerakni,valamint a vfékes bowden ház jó a tárcsára is?
elõre is köszönöm a tippeket!
- Mono Mini/M4
- Mono Mini/M4 Saw
A V2 a Moto V típushoz lett vagyon fejlesztve, vagyis kimondottan DH/FR felhasználásra (nagyobb vastagság, szélesebb fékezõ felület).
kérdésem a Hope Disc v2 az vajon szabvány tárcsa vagy csak Hope fékhez passzol vagy esetleg tudnátok ajánlani valami más alubakost ami van 160ba is 2010-es xt-n kívül?
Az igaz... Múltkor ráfagyott a felnimre olajos víz, és ettõl nem nagyon fogott elöl a V-fék, de hátul a tárcsafék ugyanúgy üzemelt (a megszokott módon késõn, gyengén fogott)Sárban, esõben, hóban valóban jobb a tárcsa:)
Fel tudod majd rakni gila-ra, ha van rajta tárcsafékszem. XC-re v-fék is elég, szóval ez biztosan.
Hát nem tudom, sárban azért jobb a tárcsafék, no meg hóban is...képek alapján olyan mint egy ráncfelvarrott juicy5ös, amivel semmilyen problémám nem akadt.
deore kar mellé, meg az említett villákra minden gond nélkül fel kell hogy menjen.
szerintem megéri.
Avid Juicy 3.5-öt vennék itt: http://ebike.hu/term...id 10 juicy 35/
Szerintetek megéri?
XC-re jó lehet?
Fel tudom rakni deore váltókar mellé?
RST Gila teleszkópom van, de majd talán SR Suntour XCR lesz... Erre fel lehet rakni?