akkor lehet h ki kene probalnod masik tarcsaval
Igen, én is erre gondoltam. ezt még megpróbálom
akkor lehet h ki kene probalnod masik tarcsaval
megnéztem, de max olyan dzsuva van körülötte , ami normális ilyen idõben.:S Plussz elég új a fék és erre nem is igazán jellemzõ ez a tömítési hiba, mint a 08 as xt -kre.Az a leg aggasztóbb, hogy haverommal egy idõben vettük és neki semmi gondja nincs vele, úgy fog ahogy azt egy ilyen féktõl ellehet várni (nem az, hogy egyszer fog, egyszer meg nem).Úgy látszik csak engem nem szeretnek ezek a hayes fékek...
az nem lehet, h a pofara rafolyik vmi dzsuva? XT-vel volt ez, hogy eresztette az olajat, 0 fekero, lejto vegere kiegett belole a szmotyi es fogott, aztan kov. bringazasnal megint semmi. bar az olajos, a hayes meg fekfolyadekos...
aszittem csak a fékkarnál lévõ tömítés gáz.
10 fok körüli idõben volt ez amúgy szóval nemvágom.
hm. nekem is volt ilyen az xt-vel. Te micsináltál vele? Nekem elmúlt magától .)
Hali!
nemrég vettem egy stroker ace-t hátra és az a helyzet vele, hogy mondjuk egy napot hegyen vagyok vele, nap végére bekopott, utána pl 2 nap múlva kimegyek és full semmi fékerö... stroker trail is bejátszotta ezt anno.. azért is cseréltem le, mivel a féknek tulajdonítottam a hibát.Erre az ace is ezt csinálja.Nagyobb lejtõzések után harap mint a disznó, utána mikor legközelebb megyek vele pár nap múlva meg már betonon se fog semmit.Mi lehet ennek az oka? gyári 203 as hayes tárcsával használom, bár már elég régi.. esetleg tárcsát kéne cserélni? ötletem sincs....
szvsz elixirÉrtem.
Juicy 7 vagy Elixir R? Ez itt a kérdés. Ránézésre nekem az Elixir jön be jobban.
A Sram honlapján miért csak a 3.5-ös Juicyt találom?
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszi! Alkohollal megtisztítottam még a légtelenítés elõtt, viszont a kenés elmaradt. Vékony mûszerolaj megfelelõ lesz?ez elofordul. a dugattyukat ki kell tolni amig biztonsagosan lehet, es megtakaritani es valamivel megkenni.
RAUH-Welt
B E G R I F F