nem teljesen értem a problémádat.
most õszintén: sajnálod a pénzt a szervizre?
láthatóan nem vagy sem tudásban, és olybá tûnik, hogy eszközben sem felkészülve arra, hogy kicseréld a fékkart. mégis mi tart vissza attól, hogy elvidd olyanhoz, aki ért is ahhoz, amit csinál, és nem távgyógyítással próbálják neki elmagyarázni a lépéseket? leírtam, hogy a stiftet a hernyóimbusz tartja. ha nem jön ki, akkor két dolgot csinálhatsz: erõlteted és valamit elrontasz, vagy elviszed szervízbe. ha az elõbbit választod, lehet, hogy nem csak a kart, hanem az egész fékkartestet meg kell majd venned - és többet buksz a réven mint a vámon.
Helló! Igazán a fékkart szétszedését a múltkori üzenetedben valamiért figyelmen kívûl hagytam,nem figyeltem oda rá,szóval bocsánat a figyelmetlenségemért!
Szétszedtem,nem volt egyszerû,mert a hernyócsavar is be volt állva,és csak a csavarlazító segített. A rajzot néztem,de valamiért nem találtam elõször ezt a kicsi csavart,de behúztam a kart és megláttam.
Már csak azt kérdezném,hogy van a karban az a kis gyufaszál kinézetû dolog ami végül is benyomja a munkahengert. Az az egész kis "dolog" úgy bevan álva,hogy a görgõk rajta meg sem mozdulnak. Azt a kis bogyós hülyeséget,ami olyan mint egy kis gyufaszál,azt valahogy ki lehet szedni belõle? Az menetes,és kitudom esetleg tekerni,vagy belevan sajtolva/ragasztva?Mert nem mertem fogóval megfogni és azt megtekerni,nehogy elb...szam!
Csak mert legalább ezt ki kellene szednem a karból,hogy a görgõs részt is kitudjam majd szedni a karból.