nem teljesen értem a problémádat.Szevasztok! Sajnos elég szar a helyzet,ugyanis amin a fékkar fordul,az a csap be van rohadva szó szerint. A féket úgy kaptam egy olyan biciklirõl,ami majd 1 évig kint állt az udvaron egy nyitott garázsban,igaz letakarva,de a bicikli eleje kint volt a garázsajtónál,pluszban amivel le volt takarva ponyvával,az a fékkarnál ki volt szakadva,és ott ami bement por és kosz,az eléggé elintézte. Megpróbáltam kimosni persze slaggal is,a nagyja kijött,de a csapon a kar szorul is és nyikorog is ezáltal. A csapot meg nem merem megütni semmivel,mert nem akarom tönkretenni,pedig szerintem valahogy ott kell szétszedni. Hihetetlen,hogy itt még senki nem bontott szét ilyen 775ös fékkart?! Minden reményem pedig itt volt,hogy majd valaki itt tudni fog segíteni nekem!
most õszintén: sajnálod a pénzt a szervizre?
láthatóan nem vagy sem tudásban, és olybá tûnik, hogy eszközben sem felkészülve arra, hogy kicseréld a fékkart. mégis mi tart vissza attól, hogy elvidd olyanhoz, aki ért is ahhoz, amit csinál, és nem távgyógyítással próbálják neki elmagyarázni a lépéseket? leírtam, hogy a stiftet a hernyóimbusz tartja. ha nem jön ki, akkor két dolgot csinálhatsz: erõlteted és valamit elrontasz, vagy elviszed szervízbe. ha az elõbbit választod, lehet, hogy nem csak a kart, hanem az egész fékkartestet meg kell majd venned - és többet buksz a réven mint a vámon.