Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ki kéne bányászni a monoblokkot, valamint az egész hajtómûvet, és a helyét, illetve az egész szerkezetet rendesen meg kellene pucolni.

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Kosz a segitseget!!! Meg 1x leirom mi is a gond mert mindenki lehet nem olvasta el az elsot mit irtam.
-PolarX 2005 os vaz (soha nem volt durvan hasznalva) recseg mintha a fejcsotol jonne a zaj de semmi repedes nem latszik egyaltalan sehol!
-Leszereltem a telot kivettem a kormanycsapagyakot es a nyeregcsovet is es ezek nelkul is recseg, megpucoltam mindent es akkor se hagyta abba.
-A vazon csak monoblok es hatso kerek maradt es akkor is recseg szoval :mad: :wtf: egyszeruen nem tudom mi van :confused:
- a recseges allo hejzetbe akkor hallatszik ha raallok a pedalra vagy a vazat oldalrol erosen megfeszitem, menes kozbe minden hajtaskor hallatszik ha nem hajtom akkor csend van meg veletlenul se recseg akarmien a terep!
-ja es egyedul a hajtokar nem volt kiszerelve mert nincs hozza kulcsom!
ha valaki akarki barmi okosat hozza tud szollani elore koszonom:witaj:

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nekem is volt ilyen recsegés, egyszer az üléscsõ recsegett, másodszor pedig a koránynyak+kormány...nálad az utóbbi lehetne. Kivettem a kormányt a nyakból, egy kevés por/homok/kosz volt benne, megpucoltam és elmúlt a recsegés. Esetleg ugyaninnen jöhet a recsegés, ha nincsenek eléggé meghúzva a koránynyak csavarjai.

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
En ugy vettem eszre hogy elolrol jon a hang aaz alsocso a felso es a fejcso csatlakozastol ahol az erosites is van de repedes nyoma sehol!!!! De az is lehet hogy belol az erosites alatt van valami??? amit nem latni. En ezt nincs hova vigyem vagy megvarom (ha ez a hejzet dde remelem nem) hogy egeszen eltorjon s akkor jon a heggesztes vagy eladom valakinek aki nem veszi eszre ez az utobi nem egy szep dolog. Nagyon remelem hogy nem repedes vagy iesmi legalabbis nem a vazon!!! mar irtam hogy nem volt eroltetve , ha repedes akkor gyari hiba lehet?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Nézz át minden heggesztést, láncvilla-támvilla becsatlakozása nyeregvázcsõbe, repedéstõl már lehet hangja.
Ugyanez a helyzet a Hardymmal. Csak én tudom h a hajtókar felõl jön.
Az a baj h már atomjaira szét szedtem a howitzert, szarrá pucoltam, és nemtom mitõl van. Még 1 próba, ha nem jó, visszaviszem:S

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
koszi az otletet de mar majdnem mindent probaltam nyereg nelkul is recseg!!?
Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy megrepedt volna a vaz eddig meg nem lattam torott polarX et (lehet hogy volt vagyis biztos) en egyaltalan nem szokdostem vele es kemeny kis vaznak nez ki szoval nem hiszem hogy megrepedt (semmi repedes nem latszik rajta) ezert minden mast kiakarok probalni meg a monoblokk maradt :(

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Nekem egy idõben a nyereg pálcája recsegett a csatlakozásnál, de mint az állat...... vedd ki a nyerget-nyegrecsövet a vázból ,tekerj egyet ház körül kiállva, oszt nézd meg, h úgy is recseg-e.....

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Na sikerult kiveni a kormanycsapagyakot sajnos semmi bajuk :( es azok nelkul is recseg. A monoblokkhoz sajnos nincs odavalo kulcsom hogy kiszereljem. Ma egyet tekertem es ugy vettem eszre kb 1 Km utan kezd nagyon recsegni! Valaki segitsen mit csinaljak meg?????? :confused:

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Kosz a gyors hozzaszollast :) ! Kulonosebben nem neztem de a monoblok nem hiszem hibas legyen (elore en is arra gondoltam) mert allo hejzetbe ha a monoblokhoz nem erek hozza egy ujjal se akkor is recseg ha a vazat feszitem!?!?! A kormanycsapagy pedig az lehet? azzal egyut vettem a vazat de nem tudom hogyan tudnam kiveni a vazbol???????? kosz a hozzaszollast csak igy tovabb :clap: !

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A monoblokkot, kormánycsapágyat nézted?

A sebesség mindent megold.

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hello mindenkinek nem reg (2 honapja) vettem egy hasznalt PolarX vazat de nagyon jooo allapotba (mintha uj lenne), eddig meg is voltam elegedve nagyon vele de kb 1 hete kezdett recsegni es nagyon idegesito folleg az hogy nem tudni pontosan honan jon a hang :wtf: de mintha az also cso + fejcso es felsocso illesztestol jonne?? Akkor hallatszik ha a vazat oldalra probalom fesziteni a nyeregcso-tol es persze ha kicsit erosseben pedalozok. A vazon semmi tores vagy repedes nem latszik akarhogy is nezem na es nem is durvultam vele. Amit lehetett bezsiroztam kivettem a telot a kormanyt mindenestol a nyeregcsovet de ugy is az a hejzet. Meg egy nagyon hasonlo esetet olvastam itt a forumon ha jol emlekszem zoli82 irta egy Merida vazzal ugyan ez volt a hejzet de vegul senki nem tudott pontosan valaszolni :icon_cry: Hogyha azota valaki okosab lett es tudna valaszolni nagyon megkoszonnem csak mar tudnam mi fene van vele :confused: HELP!!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
kirántott bicikli
végy lisztet,tojást,zsemlemorzsát... :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Szép váz meg minden, de a geoja sztem nagyon nagyon rossz lett..
El tudom képzelni milyen kirántani:)
Szal én még 6e-t rádobnék és az új Table Top.

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
ViktoRider: http://potkerek.extra.hu/vazak.html

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Sztem nem lehet külön kapni, ha mégis, én akkorse venném. Sokkal inkább egy polar-x. Bár nemtom harball milyen áron van.

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
A Hardball-nál nekem csak a váz kéne, illetve aszt néztem ki. Még igencsakl kezdõ lennék... Szóval javaslat: igen vagy ne??

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a régi össztelósukból ténylegesen 2 méret volt, M és L, az M 16-os, az L 18-as vázat takart

mrkoli

mrkoli

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
valaki meg tudná mondani hogy a mongoose-nál a méretek (s,m,l) mekkora méretet jelentenek, mert nekem m-et kellene megtudni!!

válaszokat elõre is kösssssz!!!

valaki segítsen!!!!!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
lol..
az a szép sárga? Hátõõ, amikor elõször megláttam, nem tudtam h sírjak e vagy nevessek. Kicsit hosszúra sikerült szegényke, ráadásul 24es kereket kapott, hogy még idétlenül is nézzen ki.
A 2007-es se tûnik nagy számnak..Az alkatrészekkel egyébként nincs gond, de azt a vázat én személy szerint hanyagolnám:)

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Mongoose Hardball. Tudtok róla valamit??