Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:39
Írta 2006. január 10. - 19:17
Iljics: nekem megvan a Balfa BB7 tesztje angolul. Az egyik tavalyi dirtben volt. Átlagosan jóra értékelik, csak egy baja van, a láncterelõ ami úgy van elcseszve ahogy van. Az eredeti csavar eltörik és csak vmi buzi erõssel mûködik hosszabb távon. az a baj, hogy eleve maga a megoldás rossz. Bár lefele annyira nem kell tekerni.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. január 10. - 18:54
sztem is próba, de Kacsa én 176 vagyok, és inkább attól tartanék hogy nagy a 18-as magellan....legalábbis hosszú a felsöcsõ....de sztem a 20-as eszedbe ne jusson.....saját tapasztalatot mondok Neked, amiket próbáltam, konából 17/18, speckóból 17, trekbõl 17,5 ami nekem jó....mikor lecseréltem az õsrégi cro-mo bca-mat ami 21-es volt, én elkövettem azt a hibát hogy saját fejem után menve ,nagy vázat vettem (19-es konák) és drága tanulópénz volt, mire hittem a tapasztaltaknak...szal sztem nyugodtan 18-as....SziasztoK!
Gondolom mar uncsi a kerdes, de segitseget kerek:
178cm magas vagyok, s szeretnem lecserelni a vazamat [Gepide Mundo HiTen 1995os 17.5-18as vazmeret].
Amit kineztem egy 2005os Magellan Crux 20'as meretben. Sajna nincs ilyen, csak 18'asban.
A gepidaval edzesek es maratonok alkalmaval neha fajt a hatam. Ez betudhato a tavalyi kezdesnek [gyenge hatizmok] illetve a vazmeretnek [kicsi?].
Nos vajh a 18as vazat bevallaljam-e szerintetek vagy keressek masik 20'as vazat? Hja es Maratonokon akarok indulni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. január 10. - 18:09
Így elég nehéz tanácsot adni, mivel egy embernél a magasság nem minden, ugyanígy kevés egy váznál az az információ, hogy hány colos.
Vedd figyelembe a testfelépítésed (láb, felsõtest, karhossz), ill. a váz geometriáját (átlépési magasság, felsõcsõhossz)! A jelenlegi vázad geojának ismeretében meg tudod határozni, hogy mekkora kell neked.
Én is 178 cm magas vagyok, de még nem láttam olyan vázat, amibõl 20"-osat vennék. Pedig nekem még hosszú lábaim is vannak, de így is 18-19"-es méretnél maradnék.
De a legbiztosabb a próba!
Vedd figyelembe a testfelépítésed (láb, felsõtest, karhossz), ill. a váz geometriáját (átlépési magasság, felsõcsõhossz)! A jelenlegi vázad geojának ismeretében meg tudod határozni, hogy mekkora kell neked.
Én is 178 cm magas vagyok, de még nem láttam olyan vázat, amibõl 20"-osat vennék. Pedig nekem még hosszú lábaim is vannak, de így is 18-19"-es méretnél maradnék.
De a legbiztosabb a próba!
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."
Írta 2006. január 10. - 17:40
Hát én 189cm vagyok és 19"os vázat használok. És 20asnál nagyobbat sosemvennék. Szerintem neked sem ideális a 20as. De rövidstucnival jólehet.
Én 110m-s stucnit használok.
Én 110m-s stucnit használok.
Írta 2006. január 10. - 17:24
szertem 178 centihez még elmegy a 18"..
volt is cruxom (még a régi crmo), igaz, hogy csak 170 vagyok, de nem volt rossz, egy kicsi kisebb még bõven jó lett volna
szóval ha próba után nem nagyon rossz, akkor nyugodtan!
volt is cruxom (még a régi crmo), igaz, hogy csak 170 vagyok, de nem volt rossz, egy kicsi kisebb még bõven jó lett volna
szóval ha próba után nem nagyon rossz, akkor nyugodtan!
Írta 2006. január 10. - 17:20
Folytatás itt...
SziasztoK!
Gondolom mar uncsi a kerdes, de segitseget kerek:
178cm magas vagyok, s szeretnem lecserelni a vazamat [Gepide Mundo HiTen 1995os 17.5-18as vazmeret].
Amit kineztem egy 2005os Magellan Crux 20'as meretben. Sajna nincs ilyen, csak 18'asban.
A gepidaval edzesek es maratonok alkalmaval neha fajt a hatam. Ez betudhato a tavalyi kezdesnek [gyenge hatizmok] illetve a vazmeretnek [kicsi?].
Nos vajh a 18as vazat bevallaljam-e szerintetek vagy keressek masik 20'as vazat? Hja es Maratonokon akarok indulni.