A Giant VT vázról van valakinek tapasztalata? Viszonylag könnyû enduro/trail bike építéséhez jó alap?
Allitolag nagyon tekeredik a hatulja.
A Giant VT vázról van valakinek tapasztalata? Viszonylag könnyû enduro/trail bike építéséhez jó alap?
cöh:)Bár lefele annyira nem kell tekerni.
sztem is próba, de Kacsa én 176 vagyok, és inkább attól tartanék hogy nagy a 18-as magellan....legalábbis hosszú a felsöcsõ....de sztem a 20-as eszedbe ne jusson.....saját tapasztalatot mondok Neked, amiket próbáltam, konából 17/18, speckóból 17, trekbõl 17,5 ami nekem jó....mikor lecseréltem az õsrégi cro-mo bca-mat ami 21-es volt, én elkövettem azt a hibát hogy saját fejem után menve ,nagy vázat vettem (19-es konák) és drága tanulópénz volt, mire hittem a tapasztaltaknak...szal sztem nyugodtan 18-as....SziasztoK!
Gondolom mar uncsi a kerdes, de segitseget kerek:
178cm magas vagyok, s szeretnem lecserelni a vazamat [Gepide Mundo HiTen 1995os17.5-18as vazmeret].
Amit kineztem egy 2005os Magellan Crux 20'as meretben. Sajna nincs ilyen, csak 18'asban.
A gepidaval edzesek es maratonok alkalmaval neha fajt a hatam. Ez betudhato a tavalyi kezdesnek [gyenge hatizmok] illetve a vazmeretnek [kicsi?].
Nos vajh a 18as vazat bevallaljam-e szerintetek vagy keressek masik 20'as vazat? Hja es Maratonokon akarok indulni.
Folytatás itt...