Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
A nox gyárt 14mm es tfékes agyat. ja meg van 14 rõl 10mm es adapter is. :) magyarul az lenne a legkisebb gond.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
köszi. lehet átnyergelek ccre. csak nem tudok dönteni... néha jó baromkodni is kicsit...nemtom milyen váz lenne jó....ha végleg a cc melett döntök akkor lesz ez a kona.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
129900, 39900 a váz, fejcsõ 14-16os méret 89mm, 18as 109mm, 20as 150mm, 22es 165mm a katalógus szerint.

A sebesség mindent megold.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Valaki meg tudná mondani mennyibe kerül a 2007-es kona fire mountain váz ill komplett bicó?
Ja és hány mm a fejcsöve?
Kerestem de nem találtam....

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mivel cromo nem nehéz rápöttyinteni 2 bogyeszt...csak lehet csúf lesz. agyat meg lehet bele rakni olyat

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

:( kár monyuk nem sok mindenbe fájt volna a gyártónak ráheggeszteni két kicsi konzolt:S na mind1

bmx agy megy bele hátra,és abbol meg nem igen gyártanak tárcsafékeset!

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Na vegul a monoblokk is kilett szerelve es ugy is recseg es elolrol hallatszik az also cso es felso cso kozott valahol a hegesztes alatt es mivel kivulrol semmi repedes nem latszik belul lehet valami , tobbet nem kiserletezek ha tudom igy eladom s ha nem akkor addig hajtom mig eltorik egeszen. kosz mindenkinek aki probalt segiteni!

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
:( kár monyuk nem sok mindenbe fájt volna a gyártónak ráheggeszteni két kicsi konzolt:S na mind1

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
semelyiken sincs, mivel lényegében ez egy 24' bmx.
idén meg csak p3-p2-p1, p-allmountain van.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
éS a 06 on sincs?
:( 07 ben már nem gyártják?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
naja. de a '06-os már szép.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Hü de csunya ez a bringa...elhiszem hogy jo, meg hogy geometria, meg hogy street, de ez egy esztétikai temetö...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát azt már lehet cserélni hogy bal v jobb.
de a válasz h nincs :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
http://www.specializ...et_Silver_l.jpg
és élõben is úgy emlékszem hogy nincsen.
lévén baloldalt van a meghajtás, ami erõsen gátolja a tárcsafék felszerelését :)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Specialized p street vázakon van tárcsafékszem?

arpi83

arpi83

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Kosz mindenkinek! Hat remelem nem a vaz repedt el mert ha elol a fejcsonel reped azt nehez meghegesztebi! de ahogy kerul kulkcs a monoblokk hoz az lessz az elso hogy kipucolom tetotol talpig. En is jartam szervizbe ott csak beolajaztak mindent es azt mondtak idovel el kell muljon ok se tudtak semmit mondani szoval nem sokat segitettek. Minden esetre a monoblok kilessz szerelve es a hajtokar oszt megpucolom ha akkor is recseg akkor ez van :( Majd meg irok mire juttam!

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Árpi83: Ha jól olvatsam akkor van a recsegõ hang, ha tekersz egyet a pedálon?! Nekem is volt ilyen gondom, el is vittem a szervizbe ahol legnagyobb szerencsémre pont egy olyan srác volt elõttem akinek szintúgy ilyen gondja volt. Meghúzták a hajtókar csavarját és mintha új lenne. Ha ez a gond , egy próbát megér.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

egy nagyon fontos kérdésem lenne!van egy régi országúti cro-mo muffolt vázam.és egy hátul 6sebességhez való.vennék egy kerékszettetm és abba meg 8 sebességhez való kazettás hátsó agy van.lakatoshoz elvigyem hogy nyújtsa ki a hátsó villát, hogy beleférjen, vagy mit lehet vele kezdeni?nagyon fontos lenne kérlek segítsetek!köszi elõre is csáó

nem lehet. csak tönkreteszed a vázat. keress 6 sebességes hátsóagyat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Az hogy honnan hallod a zajt nem jelent semmit egy aluvaznal :)
En is kiszednem a monoblokkot az a legkritikusabb blokk.
Aztan a kormanyt is szetbontanam megtisztitas es vissza (Azt teped tekereskor is) Magyarul minden cso-bilincs es menet kapcsolatot ellenorizni kell, hogy kikuszobold a lehetseges okozokat (meg aztan oda epul be a GYILKOS por).
En megkockaztatom hogy a vazad elrepedt valahol belul, csak a festek miatt meg nem latszik. Egy haverom konaja a nyergcso felsocso csatlakozasnal repedt be es recsego, pattogo hangot adott amikor oldalra feszitette. Egy kis ido elteltevel (es par lejtovel kesobb ;) ) mar lathatova valt a repedes es erosebb lett a hang is , vegul szetbontas , valahol megheggesztettek es eladtak, azota valaki hasznalja ha jol tudom:D Azert elotte legyel biztos benne hogy nem a fentebbiek az okozok. Mindenesetre nagyon jol teszed hogy erre odafigyelsz , mert ha kemenyen sportolsz a geppel ebbol komoly baleseted lehet, ha menet kozben esik szet alattad.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
egy nagyon fontos kérdésem lenne!van egy régi országúti cro-mo muffolt vázam.és egy hátul 6sebességhez való.vennék egy kerékszettetm és abba meg 8 sebességhez való kazettás hátsó agy van.lakatoshoz elvigyem hogy nyújtsa ki a hátsó villát, hogy beleférjen, vagy mit lehet vele kezdeni?nagyon fontos lenne kérlek segítsetek!köszi elõre is csáó

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960