Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Nézzél mán széjjel pajtás, 1 éves sincs a váz, még garanciális, kicserélik ha rendeltetésszerû volt a használat

a merida a vázakra elvileg 5 év garit vállal...és nem lennék benne biztos, hogy az a nixon comp teló beleillik a rendeltetésszerû használat feltételeibe...(ha magasabb a beépítési magassága, mint amit a vázhoz maximalizálnak, akkor máris buktad a rendeltetésszerût..)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nézzél mán széjjel pajtás, 1 éves sincs a váz, még garanciális, kicserélik ha rendeltetésszerû volt a használat

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hol repedt el? Elvileg még garis, vidd vissza.

A sebesség mindent megold.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hello! Nemrég elrepesztettem a 11 hónapos UMF Hardy 3 as vázamat...:S Nem értem, h hogy. Na mind1. Azt szeretném kérdezni, h kimit ajánl max 50 ft ig új vázat. 63kg vok nixon comp teló és hátsóváltó mellett. Fõleg freeridera, de lehessen használni streetre dirtre is. A válaszokat elõre is kösz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Aha...kösz az infókat, csak megláttam viszonylag jó áron. A 19"-es mennyire hosszú a 60,5-ös vízszintes felsõcsõvel?
Bár erre kéne szereznem floatert...:P

a 18-as kona (dawg) 607, a 19-es 620...szal nem túl hosszú .....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Aha...kösz az infókat, csak megláttam viszonylag jó áron. A 19"-es mennyire hosszú a 60,5-ös vízszintes felsõcsõvel?
Bár erre kéne szereznem floatert...:P

szerk: Én is úgy gondolom, kösz!
Ja, kik "tudnak" tengerentúlról behozni ezt-azt? Jöhet priviben is.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
és az említettek horst-linkesek, ez meg nam az......taggal lesz az 3,6kg tag nélkül a stinky kategória 3,6 kg, ez meg nem is látszik annyira agyonerõsített cuccnak, szal a 2,8-3 kg körül a reális tag nélkül,,,,,és lockos tag kell bele, ha szeretsz haladni is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem taggal annyi, mert tag nélkül "kicsit" nehéz lenne. Jobban megnéztem, a papucs és a papucs meletti forgáspont teljesen más, mint a colt-on.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Kösz.
A súlya azért valószínûleg tag nélkül annyi (3,6 kg), nem?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hasonlít, de nem ugyanaz, a felülhegesztések kicsit mások és a bovdenvezetõ szemek is máshol vannak, de a geo az adatok alapján ugyanaz.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Szerintem ez eléggé hajaz a Scamp Colt/Rock Machine Adrenalin vonalra, nem? Vélemények? Rugóstag csere után használható tekerõs élménybringázásra valami levegõs telóval? 185 centihez a 19"-es méret okés?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
az is elég lehet, ha ragasztasz rá egy védõ fóliát, amit autókra szoktak kõfelverõdés ellen. Annak van annyi rugalmassága, hogy felvegye a becsapódások erejét, nem is olyan tróger mint egy külsõ és súlya sincs.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Szerintem ezzel a részével nincs gond. Az ilyen ütéseket rugalmasságánál fogva "kimozogja" a karbon. Amit nem tolerál az az amikor nem a kõ csapódik a váznak, hanem a váz a kõnek, vagy más egyéb kemény, sarkos tárgynak. A karbonnak sokkal több kell, mint az alunak, hogy behorpadjon, de olyankor viszont már nem horpad, hanem beszakad.

lehet benne valami.....még a végén lesz egy ilyen konám....:)

de legrosszabb esetben kap az alsócsõ egy 0ra kopott külsõt, védõnek azzal a cca +100-150 grammal még mindig könnyebb mint bármi, ebben a kategóriában...és emellett brutálisan merev, az egyetlen ami veri a régi dawg-ot a fritzek labormérései szerint...

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Szerintem ezzel a részével nincs gond. Az ilyen ütéseket rugalmasságánál fogva "kimozogja" a karbon. Amit nem tolerál az az amikor nem a kõ csapódik a váznak, hanem a váz a kõnek, vagy más egyéb kemény, sarkos tárgynak. A karbonnak sokkal több kell, mint az alunak, hogy behorpadjon, de olyankor viszont már nem horpad, hanem beszakad.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
Szaktársak....

itten van ez a mûanyag váz :
http://www.canyon.co...ndex.html?b=126

namost belegondolva hogy a dawg-al olyan jó 50-el döngetve lefelé egy jó kis mozgó köves lejtõn, idõnként mekkora köveket kap az alsócsõ, elég jó svunggal , --szal elgondolkodtat hogy egy ilyen szén váz azt mennyire tolerálná....vélenény ?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

ON:aluvázra is lehet tenni festés elõtt ezt a szórógittet vagy mit?ugyanúgy megragad rajta?horpadásra kellene!segítséget elõre is kösz!

igen lehet gittelni!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
OFF:dwiktor:nem kötözködnék itt a fórumon senkivel mert mehetsz szabadságra mint én...már 2szer meggondolom mit mondok!
ON:aluvázra is lehet tenni festés elõtt ezt a szórógittet vagy mit?ugyanúgy megragad rajta?horpadásra kellene!segítséget elõre is kösz!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

mrkoli

mrkoli

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
valaki me gtudná mondani hogy a MERIDA TRANS MISSION vázakba hátra lehet 160-astól nagyobb tárcsát rakni, mert a régebbibe a teló miatt nem lehetett

a válaszokat elõre is köszönöm!!!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
hahó!
szeretnék véleményeket kérni erröl a vázról!!!
mert jelen esetben kettön áll a vásár,amibõl az egyik ez:Posted Image

gáz ha nincs rajt ISCG?
elöl láncvezetövel szeretném használni!

egyéb leirást itt találni róla:

http://jehlebikes.de...g-air-2007.html

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
off: DWiktor

1. van neki topikja, oda beírhattad volna, ez a topik nem erre van
2. aprón is van neki külön rész, látom megtaláltad
3. a lehetõ legjobb alanyt találtad meg a kötözködéshez ;)
4. google a barátod ha valamit nem értesz