Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

DWiktor

DWiktor

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

DWiktor:
Ne floodolj mert kénytelen leszek parkolópályára tenni téged!

"Kedves Drága" Zorg!

1.Egy barátomon próbálok segíteni akinek sajnos ellopták a bringáját nem viccbõl írok ide (is)

2.Magyarul válaszoljál légyszíves mert a computer agyú szlengedet "sajnos" nem értem.

Mostmár parkoló pályára tehetsz....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Facs, az egyik baj a hardyval, hogy nagyon rövid a másik probléma meg az, hogy fölfelé olyan érzésem van, hogy hanyat akarok esni, egyszerûen nem cc geo. A régi 2004-05ös polarx lenne jó neked, annak tekerhetõ geoja volt és ugrálni is lehetett vele.

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
DWiktor:
Ne floodolj mert kénytelen leszek parkolópályára tenni téged!
"In idem flumen bis non descendimus"

DWiktor

DWiktor

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok!

Ma délután ellopták Rácz Feri bringáit!!

Az egyik egy fekete Yeti DH9-es, 888-al, Saint fékekkel.(nem teljes bringa mert a héten készült összerakni)
A másik a cc bringája Merida vázzal viszonylag olcsó alkatrészekkel.

Aki bármit hall róluk vagy esetleg eladásra kínálják neki hívja a 0620/489-87-27-es számot.

Köszi.

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Hello mindenki!tudnátok segíteni egy bringa építésében?Avázam wenson dirt street 9.5(14 colos méretben)továbbá van még hozzá tioga dh factory külsõm és egy shimano cshg 30 81-es fogaskoszorúm(8 sebességes)Szal ebbõl kéne kihozni vmit, az alkatrészek összesen 120000-be kerülhetnek.Ha vki tud segíteni alkatrészekben várom az ajánlatokat.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Miért?
Amúgy kössz a tippet tiger, 14"-ban nem is lenne rossz egy ilyen mind amit belinkeltél. Márcsak el kéne adni a régit....

namost ha 14"-ost veszel és 140 centinél magasabb vagy, akkor azzal cc-zni megint nem fogsz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

A Hardy erre a célra nem jó, tekerhetetlen.

Miért?
Amúgy kössz a tippet tiger, 14"-ban nem is lenne rossz egy ilyen mind amit belinkeltél. Márcsak el kéne adni a régit....

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

nem a tengely vastagsággal van a gond,az megoldható!
de a 135 mm es papucstávolságú távolságu agyat nem tudod balarakni egy 110 mm-es papucstávolságú vázba!ugyan is a Bmx agyak 110 mm-esek,meg nem tárcsafékesek!!!

Télleg... erre nem gondoltam... Thez a p1 nek mekkora a láncillája?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A Hardy erre a célra nem jó, tekerhetetlen.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Tényleg,a hoss! Hmm csak az a baj hogy az már lehet drága nekem, pedig tökéletes lenne. Még a ktm el paso-n gondolkodom vagy egy 16"-os hardy esetleg.

Mellesleg mi a baj a fire mountain-nel?

nem éri meg.....alap 3 dolláros strapa alu váz, majdnem 2 kiló, drága ennyiért...mondom annyiért az idei pixis vagy crux sokkal jobb választás....

tavalyi hosst vagy hoss down-t lehet kapni több helyen elég akciósan .....

vagy még amiket mondtam, az újabb blast, caldera, cinder cone vázak, ezek a bézboll ütõ csövesek...
jóval erõsebbek mint egy cc váz, de a geójuk cc-s...és mégsem 2,3 kiló mint a hoss...
itt van akciósan
http://apro.bikemag....t=69053&cat=all
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

én köztudottan konabuzi vagyok de ha cc-zni akarsz ennyi pénzért inkább magellan pixys vázat vegyél

ha meg baromkodni is akarsz akkor vegyél új caldera, blast vagy cinder cone vázat, egy számmal kisebbet mint ami cc-hez kéne, az jó erõs de cc geo, ha meg még inkább durvulni akarsz akkor hoss-t...

Tényleg,a hoss! Hmm csak az a baj hogy az már lehet drága nekem, pedig tökéletes lenne. Még a ktm el paso-n gondolkodom vagy egy 16"-os hardy esetleg.

Mellesleg mi a baj a fire mountain-nel?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
aztmárnem...:)
p1.
p street
csak kompletten....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hmkkhm....

vedd meg T kismerev roszalkodós gépet az apróból,meg is vagy oldva jó pár évere....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Xenon: de akkor miért nem P1 szériát vesztek?
az tárcsás monti.
beleteszed a 24es kereket és kész is

ez túl LOL, bmx-et akartok telóval tárcsafékkel....
az ilyen hibridséget már teljesen nem tudom hova tenni, szakosodni kéne valamely irányba, monti v bmx...

nem kell izgulni!!!

20" = bmx
24" az meg 24" (cruiser)
26" = monti

inkább a kerékméret a mérvadó,nam az hogy milyen agy van benne!
lényeg az hogy guruljon!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

A nox gyárt 14mm es tfékes agyat. ja meg van 14 rõl 10mm es adapter is. :) magyarul az lenne a legkisebb gond.

nem a tengely vastagsággal van a gond,az megoldható!
de a 135 mm es papucstávolságú távolságu agyat nem tudod balarakni egy 110 mm-es papucstávolságú vázba!ugyan is a Bmx agyak 110 mm-esek,meg nem tárcsafékesek!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Xenon: de akkor miért nem P1 szériát vesztek?
az tárcsás monti.
beleteszed a 24es kereket és kész is

ez túl LOL, bmx-et akartok telóval tárcsafékkel....
az ilyen hibridséget már teljesen nem tudom hova tenni, szakosodni kéne valamely irányba, monti v bmx...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Egészséges ennek a váznak hogy így áll benne a villa?
Nem lesz ebbõl fejcsõlerepülés?
http://www.flickr.co...1265@N00/page9/

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

köszi. lehet átnyergelek ccre. csak nem tudok dönteni... néha jó baromkodni is kicsit...nemtom milyen váz lenne jó....ha végleg a cc melett döntök akkor lesz ez a kona.

én köztudottan konabuzi vagyok de ha cc-zni akarsz ennyi pénzért inkább magellan pixys vázat vegyél

ha meg baromkodni is akarsz akkor vegyél új caldera, blast vagy cinder cone vázat, egy számmal kisebbet mint ami cc-hez kéne, az jó erõs de cc geo, ha meg még inkább durvulni akarsz akkor hoss-t...

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Értsd jól:) ööö igy hirtelen nem tudom talán 35 ropi

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás