alairasban levo XTC elado
próbáltam privit. átment?
vagy menjen mail?
tavaly mág gyártottTudom nem ide írtad, de yasec már nem gyárt cro-mo-ból.
Tigger: nálam tavaszal jött elõ az egy_bringa_elég dolog, most viszont megint egy merev bicajon rágódok.
lehet nem is váz lesz, hanem komplett bicaj. cube ltd a lehetséges jelölt. most egész korrekt áron hozza lehet jutni, a felszereltsége is jónak tûnik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
ÉS ezek "hogyé" csinálják ezt?
Mármint a faktor meg a zöldpont?
(nemtudomhol a voltmár, kerestem elõtte)
passz. nekem anno ingyért, mert új kona vázat kellett megmûteni.ÉS ezek "hogyé" csinálják ezt?
Mármint a faktor meg a zöldpont?
(nemtudomhol a voltmár, kerestem elõtte)
Ride everywhere.
.
NEmoff:
Tudtok olyan KORREKT helyet ahol tárcsafékszemet tudnak pontosra marni?
Ehhez való géppel és nem flexszel meg kalapáccsal! <- ilyet én is tudnék.
Pl ilyenjük van: Tárcsafékszem maró
( vagy itt is látszik lentebb )
faktor (illetve hajdu krkpüzlet mostanság)HAmár errõl van szó
Nekem évek óta azért van csak egy, mert valamelyiknek mindig volt baja, ezért mentem a másikkal, majd annak is lett baja, és csak azt javítottam, aztán egyszerre a tobbit, persze ritkán stb.. így legalább az az egy mindig ok (vagy egy elsõ fékkel megyek mint múlt héten
)
NEmoff:
Tudtok olyan KORREKT helyet ahol tárcsafékszemet tudnak pontosra marni?
Ehhez való géppel és nem flexszel meg kalapáccsal! <- ilyet én is tudnék.
Pl ilyenjük van: Tárcsafékszem maró
( vagy itt is látszik lentebb )
Ride everywhere.
.
én meg most gondolkodom hogy minden sz..t eladok a francba a stumpin kívûl (és veszek még egy kerékszettet)jó az, de mióta megint csak egy bringám van, hiányzik hogy kettõ legyen.
össztelós miért nem jó?ja, és még valami:
nézegettem a merida trail és a kona vázakat is, de azokat kicsit "kommersznek" érzemés az alu vázanyag miatt talán kevesebb kényelmet nyújtanak, mint egy acél váz. súlyban meg majdnem ua.
egy massziv durvulósabbra tervezett acélváz (ha van ilyen) kb semmivel sem lesz komfortosabb mint egy alu, de az nem is 2,2 kg körül lesz súlyban.ja, és még valami:
nézegettem a merida trail és a kona vázakat is, de azokat kicsit "kommersznek" érzemés az alu vázanyag miatt talán kevesebb kényelmet nyújtanak, mint egy acél váz. súlyban meg majdnem ua.