Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Volt-e már valmelyikõtöknek RB bikes ( ez egy cseh márka ) bringája? Mik a tapasztalatok?
Elõre is köszönöm!

üdv: forob

www.racebike.cz/index.aspx?id=39&lang=_eng

Két féle dh gépe van a DragsterDh és a Boxster
a Boxster váz 2500 euro, ha jól olvastam...
még annó 2006 ban indultak ilyenekkel szlovákok nálunk dh kupafutamokon..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

tempest

tempest

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok!A véleményeteket szeretném kérni.Össztelós rövid rugóútú vázat szeretnék venni.Szerintetek melyik az erre legalkalmasabb.Laza erdei tekerésekre használnám.
7005Heat Treated

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok!

Az az össze-vissza háromszögõ alu-karbon dh váz Merkat Cycles, vagy Bikes néven fut, ha jól emlékszem.
Szerintem nincs sok értelme. Ha már drága, akkor minõségi. Pl.: Yeti, Foes, Brooklyn Machine, Cannondale dh vázak.
Volt-e már valmelyikõtöknek RB bikes ( ez egy cseh márka ) bringája? Mik a tapasztalatok?
Elõre is köszönöm!

üdv: forob

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Kíváncsi vagyok, hogy egy nagy ugrás után mennyire maradna egyben ez a csavarokkal összetákolt valami, fõleg ott a fejcsõ környékén... Tipikus tajvani cucc, csili-vili, meg karbon, meg miegymás, aztán majd biztos el lehet adni valami milliomosnak. :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
hát mégha tele megy sárral, milyen súlya lehet...:D

meg mintha nem lenne védett helyen a tag...

Izomtéridõninja-geológus!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
de mondjuk biztos nem olcsó, annyi pénzér meg akkor már valami technikailag nem 0-ás vázat is kapsz, és valószínû hogy az se menne tönkre

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
sztem mondjuk praktikus mert ha reped lehet cserélni külön is de a súlyra kíváncsi vok

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Valamelyik nagy kiállításon szerepelt ez a bringa, de az újság szerkesztõitõl citromdíjat kapott. Szerintem jogosan :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
vagy 15 perc alatt átalakítod hûtõnek, esetleg mosógépnek vagy gyereknek legó mozdonynak.

ez csak vmi tanulmány vagy vki bringázik is ezzel?:D

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
lehet hogy volt már de:
http://p1.pinkbike.c...bpic2872080.jpg

elreped valahol sztem max egy 10esbõl cseréled az elemet:)vagy rosszul gondolom?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ok, köszi, de miért baj, ha régi?
Talán rossz az állapota, vagy régi konstrukció?

Köszi!

Igazából mindkettõ régi, nem csak a Giant, de mindenképp az vezet pár évvel :)
Azért baj, mert egy váz élettartama véges, fõleg az alué, használat közben folyamatosan erõhatások érik, amiknek köszönhetõen egyre rugalmasabb lesz, majd eltörik.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Sziasztok!

Errõl a vázról mi a véleményetek?
Ez és a Hungary:A Pillangó között vacilálok.

Inkább erõsebb legyen, mint könnyebb, mert kisebb ugribugri be fog figyelni. (nem DH meg egyéb állatkodás!!) 77 kiló vagyok.
Az a fox tag ér annyit, mint a két Hungary tag (levegõs és a rugós) együtt?
A két váz egyébként kb. azonos árban van.
Köszi!

egyik régi bringásújságban tesztelték a vázat és panaszkodtak rá, hogy ugye maraton váz és ehhez képest túl rövid a pilótafülkéje... nem feltétlenül ugri-bugrizni találták ki.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

a giantot felejtsd el, nagyon regi...

Ok, köszi, de miért baj, ha régi?
Talán rossz az állapota, vagy régi konstrukció?

Köszi!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Viktor!
Kérlek véleményezd az stp vázat! Szerinted mennyire törékeny?

Nemhiszem h ez alapján kéne egy vázat jellemezni:)
Igen, egykettõ lehet eltört....mint MINDEN MÁSBÓL!
De amúgy, gondoljatok bele: 2 kiló és alu...ebbõl már lehet azért sejteni h nyílván nem a benderstílusú embereknek való...Ami töröttrõl én tudok itthon..az kaphatott is rendesen.
Sokba kerül.. de jó vázat kap cserébe az ember:) Sztem a legkönnyebb a dört vázak között. És inkább dört váz mint street.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a giantot felejtsd el, nagyon regi. a hungaria tagokkal meg volt baj nem keves. en igazabol azt is kihagynam.

ha csak ennyi penzed van, lehet nem kellene telos vazat keresned, csak magadat szivatod vele
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Sziasztok!

Errõl a vázról mi a véleményetek?
Ez és a Hungary:A Pillangó között vacilálok.

Inkább erõsebb legyen, mint könnyebb, mert kisebb ugribugri be fog figyelni. (nem DH meg egyéb állatkodás!!) 77 kiló vagyok.
Az a fox tag ér annyit, mint a két Hungary tag (levegõs és a rugós) együtt?
A két váz egyébként kb. azonos árban van.

Köszi!

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
jó meg lehet szokni az igaz, x-upot nem lehet vele beadni, a barspint csak ha nagyon felhúzod a lábad, de ha már valamivel kombinálod a bs-t akkor már tuti h nem.

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Viktor!
Kérlek véleményezd az stp vázat! Szerinted mennyire törékeny?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Volt 14,5-es hardym, és ehez a ,,problémához" kb 1 nap alatt hozzászoktam.. szóval igen elindultam akko néztem énis h jéé de aztán nemtom kicsit hátrébb álltam a pedálon azt már jó volt. persze ha 50es lábad van akko necces már=) de am streetre jóaz ha rövid, könnyebb forogni vele...nekem bevált.

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
sziasztok
most készülk vázat venni az egyik esélyes a PolarX table top a másik valamilyen alu Hardy.
A hardyval az a bajom h jobb lenne a 14es de azzal az a gáz h nagyon rövid és a lábam beleér az elsõ kerékbe, legalábbis amit én próbáltam az olyan volt, nem tudom h a polarX is olyan e mert azt még nem próbáltam, de képen nem úgy néz ki. Az h a hardy nem csúszópapucsos az annyira nem baj számomra.
Szerintetek melyiket vegyem ha fõleg streetre használnám?