Az enyém is csiszolt, 2007-es 8900-as.
Azt hiszem abban az évben a 8000-eseket csiszolták a varratoknál.
Ride everywhere.
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Berger_*
már módosítottam a Ktm-et 19"-raideit, tavalyit néztem azok egyformák...de annyi volt az enyém is az meg 05-ös volt
L-es fsrxc-t nézd meg légyszi(nem az újat)
azért irtam, hogy "körül" mert évjáratonként eltérõ az sw-ht felsõcsöve, ha jól emléxem.589 és 585 tábla szerint
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
589 és 585 tábla szerintM-es epic és a 18"-as stumpjumper HT is 580 körül van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem tom
a stumpi fsr 585
nem tommég tudok esetleg módosítani...a Speci fsr xc az jó volt és 580 volt a felsõcsõ.Hátranyúlós Thomson és jó(remélem) a 48centisé már 592.határeset :/
sikítsak a 19"-ért vajon??
nem lesz az rövid neked ?
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem lesz az rövid neked ?Kétségbeesésemben ma megrendeltem õkelmét,márciusra megjön remélem.184 vagyok,de a 43 centist rendeltem mert 575 a felsõcsõ.
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090114/Lycan1_0_48_white_orange_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]