Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
újabb gt idrive am vázakról van valakinek tapasztalata?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hernyócsavar ezért nem néz ki gázul szvsz... de jobban örülnék vmi mûanyag vacaknak...
http://www.modellfut...pg&meret=normal

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
vagj bele valami ki gumi dugaszt, vagy muanyagot...

csabvar tok folosleges...csunya is

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem tudom leginkáb hova való; de fékszem helyére mit szoktatok használni a féktüske helyett? Hernyócsavar másnem?
Idáig egyik boltban sem volt dugó ide, de érdekelne vmi megoldás...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

fubek

fubek

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
zsííír, köszönöm mindenkinek az infót!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

értem, köszi!

a vázra 30-50e között szánok, CC az ami inkább vonz, a dh-alatt annyit gondoltam, hogy bírja ki azt is azért ha lezúdulok valami domboldalon és netán egy-két kisebbet ugratok :) ugyanehhez teleszkóp is érdekelne, vagy azt inkább másik topikba?

ha nem cél a versenytempó (felfelé persze :) ) akkor mondjuk egy kona five-o, vagy merida tfs trail, egy fox vanillával, teljesen jó megoldás.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt irjak rola hogy "Hardcore trail/ jump frame" szoval nem all tul messze a mindenes vaz fogalmatol, de kisse megis a kemenyebb vonal fele tendal. szoval csak akkor ajanlom, ha a XC nem lesz tul fontos. persze kihuzott nyeregcsovel el lehet menni vele nagyobb tavolsagokra is, de egy ~10kilos igazi XC gep mellett szenvedni fogsz.

amugy ahogy a tobbiek is irtak, valami konnyebb, kevesbe tulepitett vazat kellene nezni.

teleszkop kerdes mehet a teleszkop topikba.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

fubek

fubek

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
értem, köszi!

a vázra 30-50e között szánok, CC az ami inkább vonz, a dh-alatt annyit gondoltam, hogy bírja ki azt is azért ha lezúdulok valami domboldalon és netán egy-két kisebbet ugratok :) ugyanehhez teleszkóp is érdekelne, vagy azt inkább másik topikba?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Szerintem Magellan PolarX . Amennyire tudom szokták használni ezt a vázat erre is arra is.
Ettõl függetlenül egyetértek az elõttem szóló kollegákkal :)
Szerintem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem vagyok egy nagy szakértõ, de az általad írt váz a két általad megjelölt mûfajra nem kimondottan alkalmas. Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, elõször döntsd el mit szeretnél. Talán túlépített cc-s vázak között nézelõdj, pl. kona hoss, de értelemszerûen ez sem jó dh-ra.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Sziasztok!

Új vagyok itt és tanácsotokat szeretném kérni

Olyan merev vázat keresek ami alkalmas mindennapi használatra, túrázni, CC vagy egy kis enyhe DH-ra is, vagyis amolyan mindenes egy kicsit. Eddig tetszik a Dabomb sputnik-ja. Mik azok amiket még ajánlanátok?

köszi

A CC és DH egymástól nagyon eltérõ irányzatok.
Szerintem találd ki, hogy igazából mit is szeretnél, add meg, hogy mennyi rá a keret és akkor biztos ajánlanak néhány vázat.

fubek

fubek

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Új vagyok itt és tanácsotokat szeretném kérni

Olyan merev vázat keresek ami alkalmas mindennapi használatra, túrázni, CC vagy egy kis enyhe DH-ra is, vagyis amolyan mindenes egy kicsit. Eddig tetszik a Dabomb sputnik-ja. Mik azok amiket még ajánlanátok?

köszi

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
igazigaz:D csak mindenesetre érdekes:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Akkor nem tudom, de nem mindegy?
Örüljünk, hogy nekünk olyan van.:)

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
igen az tény hogy szebb,de nem mindegyiket csiszolták?mert találtam neten képeket "magánkézben" lévõ 8500rõl is amin megint csak voltak varratok..meg hát ha szebb a hivatalos honlapon miért nem olyan van?:)vagy mitõl függ kinek milyen jut?:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mert úgy szebb!:)
Az enyém is csiszolt, 2007-es 8900-as.
Azt hiszem abban az évben a 8000-eseket csiszolták a varratoknál.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
lehet csak én nem értem a dolgot..de mindenesetre érdekelne miért van igy..szóval ahogy nézegettem a trek nemzetközi honlapját,kinagyitva láthatoak a vázakon a hegesztési varratok..ahogy néztem a 2008as trek 8500ös vázat,azon is teljesen jol kivehetõek a varratok..az enyém viszont teljesen elsimitva..ez miért van?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Bele kell rakni egy 140-es tagot és mindjárt rendesen fog állni:lol1:

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Durván számolva 425-ös középcsapágymagasság! ;) Az igen!!! :D

A láncvilla kb egy centivel rövidebb... :)

MÉregettem kicsit..

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ez ilyen Jorus Setupnak tûnik :D