Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
merevfarú CC vázból mit érdemes venni 30-40e-ért? igazából 17" kellene (a merida 16" kicsi, a 18" meg hosszú), RS Duke XC+LX hajtókar+XT váltás+Avid SD7 fékek+DT240s/XC717 kerekek mennének rá, Pro kiegészítõkkel, szóval szintben kb ezekhez passzoljon. (a kerék kicsit kilóg a sorból, tudom, de nagyon jó árban volt)...túra, hobbi XC, rövidtáv maraton a felhasználási terület, most egy 16" Merida Kalahari 580-am van.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

halljuk

Nekem volt egy 2006-os Trans Misson bringam ami hasonlo volt a Mission TFS 900-hoz. Az is cicergett de mar csak akkor jottem ra mi lehetett amikor eltort a csillapitas es hajtomu kozott. Gyakorlatilag egyenes vonalban mintha fureszeltek volna. Szervizes sracok szerint az az evjarat tort mint a ropi, nem csak ott hanem mindenhol. :/ Erdemes atnezni a vazat, ha elkezd vhol repedni annak nyoma van. Nekem mar ket merida tort el ugyanigy, pedig nem dongettem vele tulzottan.
Sp

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
halljuk

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Hello!

Nincs valakinek esetleg vmi tippje így látatlanban arra, hogy a Merida 2009-es TFS 900v váz miért nyekereg/recseg, ha egy kicsit odalépek neki? Mostanában kezdte csak el,pedig már több mint egy éve használom.
Középrészét szétszedtem, összeraktam semmi.A hátsókereket is, ott csak a racsni kotyog egy kicsit de ez eddig nem járt ilyen tünettel.A kormányt, villát leszedtem, kiszedtem, nem találtam semmi különöset.
Ötlete valakinek?
Kösz:

Balázs

Probaltam megkeresni ezt a vazat de nem sikerult. Ez ossztelos v merev faru? Matts TFS XC 900 v vagy Mission TFS 900
AZ oszteloshoz van egy csunya sztorim :/
Sp

Balias

Balias

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Nemsokára meglesz.Lehet hogy az:)Kösz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hello!

Nincs valakinek esetleg vmi tippje így látatlanban arra, hogy a Merida 2009-es TFS 900v váz miért nyekereg/recseg, ha egy kicsit odalépek neki? Mostanában kezdte csak el,pedig már több mint egy éve használom.
Középrészét szétszedtem, összeraktam semmi.A hátsókereket is, ott csak a racsni kotyog egy kicsit de ez eddig nem járt ilyen tünettel.A kormányt, villát leszedtem, kiszedtem, nem találtam semmi különöset.
Ötlete valakinek?
Kösz:

Balázs

nyeregvázcsõ, nyereg, nycsõ takaritása megvolt már ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Balias

Balias

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Hello!

Ötlete valakinek?
Kösz:

Balázs

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Anthemre még egy pont, én egyszerûen imádom ha nem az akkor hei hei :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Sziasztok! Mi a véleményetek a 2010es Magellan polarx 4x-ról?

Tandemként,valamint országúti versenyzésre csak mérsékelten ajánlott :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Anthem tetszene nekem is, csak drága...:S

nekem meg egy hei hei 100. csak drága
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Anthem tetszene nekem is, csak drága...:S

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Össztelós, 100 mm-t mozgó vázat venne haverom maratonozásra. Csak alu jöhet szóba, a karbont õ sem pártolja. Az Epic pl. tetszene, de abból ugye nem nagyon van vázként alu. Új vázat venne, elsõsorban csak vázat. Az idei alu Kelly's-ek jók, de ugye azok sincsenek vázként külön. Merida kizárva.

Elõre is köszönöm az ötleteket, Gábor

sztem ha nagyon akar lehet szerezni kellizt. bár én azért nem hajtanék rá annyira. -õszintén nehezen fogom hogy ahol egy katalogus kelliz elfér, ott egy merida mért nem , de nem vagyunk egyformák :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Össztelós, 100 mm-t mozgó vázat venne haverom maratonozásra. Csak alu jöhet szóba, a karbont õ sem pártolja. Az Epic pl. tetszene, de abból ugye nem nagyon van vázként alu. Új vázat venne, elsõsorban csak vázat. Az idei alu Kelly's-ek jók, de ugye azok sincsenek vázként külön. Merida kizárva.

Anthem vagy valami kona.

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Martin90

Martin90

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok! Mi a véleményetek a 2010es Magellan polarx 4x-ról?

poison

poison

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok!Szeretném a véleményeteket kérni a GT I-drive telós rendszerérõl.Válaszaitokat köszönöm.

Williams

Williams

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

stipistopi, én vinném! hova menjek érte?

Ment privi.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Sziasztok!
Kell valakinek ajándékba egy régi '93-mas Mongoose Iboc Pro "toblerone" váz? Én kidobnám.
Róla van szó.
A fejcsõnél alul el van repedve, és olyan állapotban van, amilyenben.
Ha esetleg dísznek kell valakinek vagy valaki gyûjti nem tudom, én a legközelebbi lomtalanításkor megválok tõle.
(gondoltam rá hogy meghegesztetem aztán valami szinter, de nekem annyit nem ér)

stipistopi, én vinném! hova menjek érte?

Williams

Williams

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Sziasztok!
Kell valakinek ajándékba egy régi '93-mas Mongoose Iboc Pro "toblerone" váz? Én kidobnám.
Róla van szó.
A fejcsõnél alul el van repedve, és olyan állapotban van, amilyenben.
Ha esetleg dísznek kell valakinek vagy valaki gyûjti nem tudom, én a legközelebbi lomtalanításkor megválok tõle.
(gondoltam rá hogy meghegesztetem aztán valami szinter, de nekem annyit nem ér)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
jaja, tõlük rendeltem, használtban szerintem nem nagyon van