Jelentkezz be Regisztrálj

Térdfájás és egyéb ízületi bajok
Írta 2008. december 16. - 23:58

Írta 2008. december 16. - 21:37

Írta 2008. december 16. - 21:15

Igen én voltam aki esett abban a nagy pocsolyában.:mad:
Ha Te voltál aki várta velem a quadot és segítettél nekem,akkor Óriási KÖSZÖNET mégegyszer!!:siema:
A Knollt futólag ismerem.Tényleg futólag,mert Õ is ott volt azon a versenyen,sõt az esésem után kb. 10 percel ért oda pont telefonon kértem segítséget,ezért Õ továbbment. Levittek a rajt-cél területre ahol Õ és a párja is megvizsgált. Akkor Nekik úgy tûnt "csak" szalag szakadás. Azt javasolta mennyek be Ajkára a kórházba. Róla azt hallottam,hogy magánrendelõje van és nem olcsó. Lehet,hogy tévesek az infóim?
Írta 2008. december 16. - 21:03

Írta 2008. december 16. - 20:39

Nem tudom, nem te voltál véletlenül aki pocsojában esett nagyot. Ott vártam valakivel a quadosokat.Neki is a térdével lett valami, mert nem oldott ki a patent...Nem te voltál?
Írta 2008. december 16. - 17:36

Segítségeteket kérném.
A nyáron a Balaton régió maratonon egy esés következtében eltörtem a térdem szilánkosra. A János kórházban megoperálták,tettek bele fémeket stb....
Rá egy hétre elfertõzõdött a sebem ezért kellett csinálni egy feltáró mûtétet is. Aminek a következménye az lett,hogy 4 hét fekvés után az izmaim elsorvadtak,letapadtak,a szalagjaim megrövidültek. Azóta járt hozzám gyógytornász 28 alkalommal aminek köszönhetõen a merev térdem hajlik mostanra kb. 65 fokot. Na ezen a szögön nem tudok tuljutni. A múlt héten kivették a fémeket és abban a narkózisos állapotban megpróbálták behajlítani a térdem,de nem sikerült,mert elszakadtak volna a szalagjaim. Tehát rohadtul el vagyok keseredve,mert nem tudok,dolgozni,bringázni,stb........
Tudtok esetleg valami jó gyógytornász aki kifejezetten térdre van specializálva Budapest területén?
Próbáljam meg a sport kórházat?
Volt esetleg hasonló sérülésetek?
Köszi!
Írta 2008. november 08. - 19:14

Van. Tekerés közben nagyon a kezedre támaszkodsz és/vagy L alakot zár be a csuklód a karoddal, és folyamatosan nyomsz egy ideget a tenyeredben. Lehet kapni spéci markolatokat és kesztyûket, amik ezt elvileg megelõzik, de ha a fenti két dologra figyelsz, akkor sokkal nagyobb eséllyel szûnik meg a dolog.
Zoomstag, kalausi köszönöm.
Igen, eléggé L-ben áll a csuklóm. Már nézegetem az ergon markolatait. Spéci kesztyûket ki forgalmaz/készít. OK, ok meggoglizom.
Írta 2008. november 08. - 17:33

Írta 2008. november 08. - 16:48

hogyha használsz kesztyût, szerintem ez is probléma lehet.vagy a markolat is lehet hibás...
Írta 2008. november 08. - 16:44

Valaki tapasztalta már, hogy hosszabb tekerés után zsibbad a bal kézfej kis és gyûrûsujja? A korábbi bringám (19'' merev farú, 180 cm magas vagyok) esetén már 30 perc után elõjött és volt, hogy egy hétig bizserget. Azóta váltottam egy 18 '' fullyra, de ennek ellenére elõjött ismét és most teljesen tanácstalan vagyok. Valakinek van ötlete, mi lehet a gond?
Köszönöm.
Írta 2008. november 08. - 01:36

Írta 2008. november 04. - 10:34

Tapasztalat: ha fáj a lába valakinek ne erõltesse pusztán azért mert õ bicajozni szeretne mert nem éri+ mert aztán lehet hogy sosem gyógyul + a lába és akkor nem nagyon tud majd ennek a sportnak az ûzõje lenni.
Írta 2008. október 23. - 21:17

Írta 2008. október 23. - 21:16

Kenegetem sûrûn, hátha szinten marad és hétfõn elmegyek a sportdokihoz,jobbat nem tudok.
Nemszteroid alapú,konkrétan név szerint írnál párat?guglizok is persze,
edit:Aszpirin van is itthon
propionsav?azzal erjesztik a silót

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Charon_*
Írta 2008. október 23. - 21:04

egyébként meg úgy tönkrevághatod, hogy orvos fogja vágni
ami javít rajta az a nem szteroid alapú gyulladáscsökkentõ
Írta 2008. október 23. - 20:54

Flector-t nyomatom ezerrel
-=B.B.B.=-
Írta 2008. szeptember 26. - 07:29

Nem olcsó, azt biztos, de a lumbális panaszaimra elvileg jótékony hatással lenne...
A nyílt csigolyámat viszont nem növeszti össze

Valaki viszont szólhatna ezeknek az õszi/tél elei hidegfrontoknak, hogy mostmár aztán elég, mert elég kellemetlen az a "bazinagy tû" amit a derekamtól a bokámig érzek hirtelen mozdulatoknál.
Írta 2008. szeptember 25. - 12:09

elmész "lefotózzák" a lábad. az adatokat fölküldik pestre. /miskolc/
rá 2 hétre megjött a talpbetét.
annyira nem volt lúdtalpam inkább harántsüllyedésem.
a betét jól megemeli a boltozatot illetve nekem van mellette egy másik gubics is harántsüllyedés miatt.
a vicces az, hogy olyan cipõbe kellene tenni aminek tök sima a betétje. de minden normálisabb cipõben van valamilyen boltozatemelõ betét. némelyiknél leragasztva.
szóval olyan cipõben menj ami kényelmes és kiszedhetõ ez a betét.
ezt majd mondják, de fokozatosan kell szoktatni a lábat. 1 óra. 2 óra. stb. amúgy fájni fog a talpad rendesen.
ja és 1 év múlva vissza kéne menni megnézni mennyit változott a lábam. majd meglátom.
amúgy jó a betét de nekem eddig nem javult a térdem viszont a sarkam már nem fáj.
olyan sejtésem van hogy a lapos talpú cipõk vertek oda a térdemnek.
az új cipõrõl. tegnap otthon járkáltam benne. kicsit megterheltem a térdem de meg kell benne tanulni helyesen járni. szóval addig nem sírok.
bocs amiért hosszú lett.
Írta 2008. szeptember 25. - 11:26

Akkor a talpbetét-projekt lefújva?köszi Gabe.
kifutó modellek leértékelése van 25e-tõl.
tegnap vettem egyet. még így is drága de a 39e mégse 55e.
frissítették a honlapon is az árakat.

-=B.B.B.=-
Írta 2008. szeptember 25. - 11:20