Én szedtem Béres porcerõt. Kb 3 hét szedés után kezdett el fájni a térdem. Utána dona rendbehozta.
Errõl a Dona-ról még nem hallottam. Vény nélkül is kapható?
Én szedtem Béres porcerõt. Kb 3 hét szedés után kezdett el fájni a térdem. Utána dona rendbehozta.
Én szedtem Béres porcerõt. Kb 3 hét szedés után kezdett el fájni a térdem. Utána dona rendbehozta.Porcregeneráló készítményekbõl ahogy elnézem Proenzi 3-at ajánljátok?! Esetleg más vélemény? Béres porcerõ milyen?
Kb. 2 éve sikerûlt beszereznem egy térdsérülést ami pár hónapig boldogított.
Egy átlagos évvégi túra / 120-130 km / után,erõs fájdalmat éreztem a bal térdemben, én "okos" még hazatekertem 12km-et folyamatos fájdalommal!
Pár nap pihenõ után fájdalom elmúlt.
Egy hét múlva szitu hasonló de már 30km után jött a fájdalom!
Sportorvos lett belõle!/Minden makacs térdfájásnál tanácsos a szakvélemény/
A térdkalácsot helyén tartó izmok terhelõdhettek túl,így a helyérõl kimozduló térdkalács okozott porcsérülést!
Terápia: 1 hónap fizikoterápia,proenzi 3,ill. torna + mozgás erõltetés nélkül.
Hasonló problémásoknak ajánlom a köv. linket:
http://www.pirula.ne...ndromalacia.htm
helló!
Kösz a választ, remélhetõleg hosszú távon tényleg jelent elõrelépést. A sportolás után az utóbbi idõben már meg sem lepõdöm, hogy "kitehetem a mozgássérült táblát", ami az újbóli bevetéshez 2-3 nap pihentetést jelent, de legalább az a 90 perc menne tavasszal gond nélkül.
Egyébként a szalagokkal vannak problémák (a részlegesen szakadt keresztszalagról nem is beszélve..., mondjuk az már többéves probléma, ami a rögzítõ segítségével valamennyire háttérbe lett szorítva, és ugyebár ahogy a leírásotokban is találkoztam vele, a szakadásra nem is jelentenek gyógyírt az ilyen készítmények).
Az üzeneted zárszava azonban bizonytalanná tett, mert a helyzet éppen az, hogy eddig csak(?) napi 2-t adagoltam, és most fontolgatom a váltást (4x). Szerintetek érdemes/használhat?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Én használok(nem omron),a vaterán olcsón lehet venni.Van hozzá kézikönyv is izom- és izületi sérülések kezeléséhezHasznál valaki Omron Tens izomstimuláló készüléket? Azt mondják izületi problémára is jó.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nekem volt hasonló vizesedésem.még ifjú koromban görkoriztan,akkor nyekkent meg a térdem egyszer.hmm,
ma tesin ugrottam fel a labdáért focin hogy elkapom, de jött egy gyerek, aki még a levegõbe meglökött, és én onnan a levegõbõl ráestem a térdemre.a legehõ legszarabb...felállni kb 4edjére tudtam, aztán eszméltem rá arra hogy akönyököm is rohattul fáj.bringázni csak nehezen tudok, de lépcsõzni alig alig.de legalább használhattam a suliba a tanári liftet:P
jah és azt mondták hogy be van vizesedve a térdem...az rossz dolog?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
A sebesség mindent megold.