Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringa kövéreknek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
263 hozzászólás a témában

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Ez a kiröhögés tipikus magyar szokás, CMen is volt pár okos beszólás: "Nézzedmá' asziszi a gyerek hogy a túrdõfranszon van...Öcsém úgy néz ki a gyerek mintha ûrhajóssisakba lenne..."
Pár éve még a bringamez miatt is rendszeresen járt a kiröhögés (fõleg városban), de én sem foglalkoztam ezekkel soha.

Ha bringás röhögne ki, az már jobban idegesítene, de gondolom csak olyanok röhögnek akiken nincs bukó. Azok meg nem bringások. Ennyi.

Ehhez a kiröhögõs témához szólnék még hozzá. Szal faluban nem kiröhögnek hanem egyenesen hülyének néznek! Felrakom a térdvédõt a letörésugrásnál másnap hallom apámtól hogy ez meg az mondta hogy honnan leugrottam meg mit húztam fel meg hogy hogy röhögtek rajtam...szal ilyenkor elmegy a kedve az embernek a bringázástól... de most akkor törjem el megint a térdem mint tavaly?!?!?
Az a baj hogy nem ismerik még ezt a sportot, városban meg állandóan ez a "ne keménykedjél köcsög" és társai beszólások...kis 12-14 éves hülyegyerekek is. Én nem értem...

Bukót már tényleg azért nem húzok mert nem lehet a nadrág alá rejteni...:(:)
Szal ez a szomorú helyzet Mo.-on ...sajna... most mit csináljak? Szarjak rá? :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
balu:
egy ilyen tesco hulladék vázat én nem állnék neki hegesztgetni, nem jó vicc...
nem akarlak megsérteni, de ennél egy 20 éves acél váz is jobb konstrukció, akkor már inkább azt...

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Mi a márkája ennek vaáznak? :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Kempinggel mi a baj?

Erre még nem válaszoltam..

Nekem a 70 kilómmal is törtek a küllõk a kempingben,
igaz nem valami sapim vagy hasonló van benne hanem
kimondottan kempingbe való.

Korábban még könnyebb voltam, 62-63 kiló akkor végig bringáztam vele
Bp.-Debrecen-Körösszakáll távolságot és Balaton oda-vissza, akkor nem volt semmi baja.
Ezt sem értem. Talán elfáradt az anyaga?

Nemrég egy össztelós ment szét alattam a 72 kilóm alatt egy zökkenõben.

Feltöltött kép

Igaz azóta meg van hegesztve és erõsítve.
Így bírja, de intõ példa súlyosabbaknak, ilyent ne!

Feltöltött kép

Még egy dolog eszembe jutott amit Zoli kért, hogy 3 vagy 5 sebességes agyváltóval lenne jó neki a bringa.

T.Zoli

T.Zoli

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Úgy néz ki, mûködik!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Nekem ezeket mondta el a kollega, hogy elsõre ez az elképzelése,
kicsi helyen elférjen és ne törjön össze alatta.

Most regisztráltam neki egy "T.Zoli" felhasználó nevet amirõl holnap be tud lépni
és részletesen elmondja mit is szeretne. Lehet, hogy csak estefelé lesz itt.

Mindjárt kipróbálom, mûködik-e az új cím?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha jól értettem, itt a lényeg az összehajtogathatóságon lenne.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Magnum

Magnum

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Én 90 kilo vagyok, és úgy gondolom, nem a váz lesz a gond, abból szinte bármelyik jó. A felni, és a fék annál fontosabb.
Na most két darab (ebben az értelemben) normális felni megvan 8-10k-ból, a Avid fék sem olyan drága (4-8k) tehát meg kell venni egy elfogadható alap bringát, mint pl. az itt már említett Kalahari 550 sx, és a felnit + a féket NEM kérni. A legtöbb bolt ekkor levonja az új árából. Jó tudom, hogy 90kg még nem extrém, de szerintem 110kg-ra is ugyan ez igaz.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kempinggel mi a baj?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Üdv. mindenkinek!

Egy 120 kilós kollegám megkért, hogy érdeklõdjek körbe, milyen összecsukható kemping jellegü
bringát lenne érdemes vennie (ami el is bírja) ahhoz, hogy aszfalt úton városban elguruljon a boltig vagy a környéken.

Ezen kívül jó lenne ha be tudná tenni egy személyautó csomagtartójába és amikor valahova utazik
akkor nem kellene minden méterért a kocsit beindítani. Egyébként van kondija mert súlyzózik és focizik is.

Mindjárt regisztrálok neki egy felhasználó nevet és holnap majd belép ha akar még valamit kérdezni.

...esetleg ha van válasz akkor arról reagálhat..

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Le bizony :)

AMugy en is lerohadtam egyszer a BUkkben valto hiba... meg is allt 2 csóka bringás persze ,hogy mi a gond segítsenek-e...

MOndjuk én is megállok mindig ha bajba jutott bringást látok. Még a kis köcsögöknek is segítek :) ,de aztan leosztom oket hogy Bukosisak !!!! es OLAJ !!!
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
lelövöd õket ? :D
Nem értem mi a nevetséges. Bakker a hegyen találkozol egy bringás csoporttal, még defektjavítót is adna. (ha nem vinnél magaddal pótbelsõt & defektet kapsz)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
ilyenkor neha csianlok olyat ,hogy satus farolas elszant fej :icon_evil :icon_evil sprint tekeres aztan:rocketman
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Kicsit zavar, hogy néha kiröhögnek, mert bár nem durvulok, azért bukót használok, és így az összkép elég fura lehet, de én jól érzem magam, és kész.

Ja ezen én is kiakadok ! Megyek a szép hawaii ingemben erre rámszól egy 12 évesekbõl álló triálos banda, hogy ,,Nézzétek má' Afrikából jött!"
Mondtam nekik, hogy anyátok a bozótlakónigger ! :)
Ha odamegyek elfutnak. Szerintem az ilyennel nem kell tõrõdni.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin: sok sikert a fogyáshoz, én 20 kilót fogytam mióta elkezdem (tavaly november óta)! Hajrá, hajrá!

Ha már a kiröhögésnél tartunk: amikor kezdtem jól megfáztam mert pamut melegítõben mentem ki tekerni. Elmentem mezt vásárolni és felpróbáltam a legnagyobbat a boltban (XXL), aztán szépen megkértem az eladó srácot, hogy segítsen levenni mert beleszorultam. :D

Ez nagyon könnyen elõfordulhat velem is, ezért meg sem próbálom. Viszont gatyát muszáj voltam venni, mert abból csak egy volt (még a nemannyirakövér korszakomból) és egy kevés, mert ugye mosni kell. Szerencsére az Elastyc gatyája jó. (feljön rám úgy, hogy nem reped ki. :-))
Örülök, hogy ti már ennyit fogytatok, ez ad még egy kis lelkesedést. Mostanra már végülis mindegy, hogy miért csinálom, egyszerûen jólesik tekerni egyet esténként.
A röhögés sem zavar annyira, csak olyankor, ha kimerül az elem az MP3 lejátszóban, mert akkor hallom is. :-)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
en is fogyas miatt kezdtem el es engem is kirohogtek eloszor ...
de aztan buko mez naci szemuveg kesztyu atom saras bico es azota semmi gond :)))
Tom Ritchey

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Tin: sok sikert a fogyáshoz, én 20 kilót fogytam mióta elkezdem (tavaly november óta)! Hajrá, hajrá!

Ha már a kiröhögésnél tartunk: amikor kezdtem jól megfáztam mert pamut melegítõben mentem ki tekerni. Elmentem mezt vásárolni és felpróbáltam a legnagyobbat a boltban (XXL), aztán szépen megkértem az eladó srácot, hogy segítsen levenni mert beleszorultam. :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Igen, többnyire gyalogok, vagy bringás kissrácok rötyögnek (bukó nélkül)

Bocs, ez teljesen off, de az avatarodat néhányszor láttam személyesen, és olyankor én is röhögök. (persze titokban, mert mindig van körülötte 4-5 nagydarab legény) Lehet, ha körülöttem lennének ilyenek, akkor rajtam sem mernének annyira röhögni. :-D
Ha mégis személyes te magad lennél a képen, akkor a fenti szöveg természetesen tárgytalan. :)

Hmm...Most hogy jobban belegondolok, lehet hogy ideje lennem avatart cserélni? Lehet hogy egy szép napon betoppan hozzám személyesen, udvartartásával együtt persze, azzal a dumával, hogy: "Jöttem a jogdíjért öcsi!" :wtf:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Igen, többnyire gyalogok, vagy bringás kissrácok rötyögnek (bukó nélkül)

Bocs, ez teljesen off, de az avatarodat néhányszor láttam személyesen, és olyankor én is röhögök. (persze titokban, mert mindig van körülötte 4-5 nagydarab legény) Lehet, ha körülöttem lennének ilyenek, akkor rajtam sem mernének annyira röhögni. :-D
Ha mégis személyesen te magad lennél a képen, akkor a fenti szöveg természetesen tárgytalan. :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ez a kiröhögés tipikus magyar szokás, CMen is volt pár okos beszólás: "Nézzedmá' asziszi a gyerek hogy a túrdõfranszon van...Öcsém úgy néz ki a gyerek mintha ûrhajóssisakba lenne..."
Pár éve még a bringamez miatt is rendszeresen járt a kiröhögés (fõleg városban), de én sem foglalkoztam ezekkel soha.

Ha bringás röhögne ki, az már jobban idegesítene, de gondolom csak olyanok röhögnek akiken nincs bukó. Azok meg nem bringások. Ennyi.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.