Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Posted 2005. July 03. - 22:06

összességében jó volt, igényes szervezés, jó lebonyolítás....
az idõjárást kéne már csak szabályoznia tudnia Harangnak, és akkor egy lájtos kis pálya lett volna....
viszont így....
Posted 2005. July 03. - 21:52

no elnézést mindenkitõl akit esetleg 1/2re vezettem a tegnapi helyzetjelentéssel....persze az ahol néztem nem volt annyira sáros (mint ahogy a visegrádi oldal sokkal sárosabb mindig-csak tegnap ezt elfeledtem) .
a rendezés szerintem teljesen jó volt, a sár nem tetszett (csak le kellet volna cserélni azt a hátsó racing ralfot) dobogókörõl lefelé a piros3szögön sikerült dobnom egy hátast....aztán a legvégét én kihagytam...jött egy rossz pillanatom az akácos árok alján és nyomtam egy jobbost tahi felé.....
de összeségében jóó volt..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 03. - 21:42

Posted 2005. July 03. - 21:31

Posted 2005. July 03. - 21:29

Ha "szintuton kozeptanyer 1-ben alig tudsz haladni" abban mi a jó?
Utálom a szobabiciklit.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_rvilike_*
Posted 2005. July 03. - 21:27

Posted 2005. July 03. - 21:17

A sárról.
Semmi bajom nem volt az utolsó hosszú emelkedõig, 45-50 km.
de ott "kidurrantam" mint a lufi. Ráadásul hülye is voltam, mert nem töltöttem fel az utolsó itatónál a kulacsom, és a vizem is kifogyott.
A másik amit elcsesztem az a láncolaj. Ilyen sáros helyen utána kellett volna kenni , mert borzasztó hangja lett, és nyilván demoralizált az a nyiszorgás amit folyamatosan hallottam.
A Skarebbõl meg Dobogóköre kiment a szusz. Holnap viszem javítani.
Szerintem a rendezéssel nem volt nagyobb gáz, a középtávi itatók nem voltak rossz helyen, és fenn Dobogókõnél hideg volt az izó lötyi.
Nem esett jól, ez így sárosan nagyon sok volt nekem.
Az "öregek" között azért bejöttem a 30. hely körül.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. July 03. - 21:14

De a következõn muszáj indulni, mert a hangulat fergeteges lehetett a hegyen IS. Poén volt látlni a sok szenvedõ arcot, ahogy beér a célba, összerogyik mint vmi fosch, oszt megkapja a nyakbahimbilimbit.
A sarat sokan dícsérék, poén volt, sokan utálták...
Odafelé vonat-komp, hazafelé keró, Visergrádról 1óra50perc alatt értünk be a km óra szerint. Jah, s ültem olyan outin...

Bocs attól a fószertõl, aki kérte, h fotózzam le, de én továbbmentem, jött cimbi.
Tolok képeket minnyá, most generálódik a geléria.
csoki
Posted 2005. July 03. - 21:03

Posted 2005. July 03. - 21:01

Posted 2005. July 03. - 20:54

A sár nagyon sz@r volt és rossz helyen. Az elején mindig le kellett lassítani+leszállni, mert belassultak elõttem. 20-55 km-ig nem volt gond kivéve , hogy a második DH szakaszon sikerült 50 méteren belül kétszer esnem, a másodiknak orrvérzés lett a vége...
Az utolsó emelkedõt lazának mondták a frissítõnél ahhoz képest másztam rajta vagy fél órát és soha nem akart a vége közeledni,a végén már le is szálltam mert begörcsölt a lábam+szétment a derekam.
Viszont az utlsó 4-5 km kárpótolt nagyon lehetett zúzni lefele.
Elsõ maratonomohz képest szerintem nem voltam rossz, bár szárazon 100* jobb lett volna(még szerencse h múlt szombaton úgy is meehttem rajta).
AZ emberek normálisak voltak, frissítõk lényegében jók voltak, szóval jövõre is biztos jövök, remélem már nem inszomniásan:)
Posted 2005. July 03. - 20:54

eltaktikáztam magam és ez a sár undorító volt ne mondjátok már!!
szóval összeségében nem volt vmi fergeteg!! de jól elfáradtam!!
Így utólag hogyne jó volt! A sár az leírhatatlanul gusztustalan volt, a vizem olyan 22 km-nél elfogyott... De éppen ezért tölt el jó érzéssel, hogy véigmentem! És most hulla vagyok!! (nem baj levezetésképpen irány kutyázni!)
KisÖcsike
Posted 2005. July 03. - 20:50

szóval összeségében nem volt vmi fergeteg!! de jól elfáradtam!!
Posted 2005. July 03. - 20:49

A sár nagy volt ,de a a táj gyönyörû, bár nézegetni nem volt nagyon idõ!!!
Posted 2005. July 03. - 20:08

Sár? Hol? Merre??. egyébként nagyon fain lett volna, de az sár... hááát.... az nem kellett volna. Persze errõl nem tehet senki. A rendezés is rendben volt teljesen, annyi, hogy rövid távnál szerintem kicsit aránytalanul voltak elosztva a frissítök. Az elsõ reszen volt 2, aztán a végéig semmi.
Nos én is lenyomtam.
Én csak rövidtávos voltam, de nagyon élveztem a sárral való viaskodást. Mondjuk 1 helyen lett elegem az egészbõl, az utolsó emelkedõnél. Ott akkora sár volt, hogy a hátsó fékhez beragadt sár miatt [V-fék] a hátsó kerék nem mozgott. Így kellett tolnom. Aztán tisztítás, majd 300 m után újra beállt a hátsó kerék.A lefeléken még éreztem a BM-es balesetbõl adódó bal kéz gyengeségét. Kétszer is gondolkoztam a lefeléken, hogy leszállok, mert bal kezem elfáradt a fékezésben és a támaszkodásban.Jobb eredményre számítottam. Ráfoghatnám a sárra is, hiszen a rövidtáv pályája szerintem teljesen jó kis pálya lehetne..sár nálkül. Így kicsit kûzdõs volt, ami tetszett.
A frissítés nekem sem tetszett. 12. km-nél volt az elsõ. Paprét után közvetlenül. A második meg 16km-nel. Utána meg semmi. Nekem valahol 26nál fogyott ki a kulacsom, s a napsütés akkor kezdett rá.
Ettõl függetlenül tetszett [mondjuk a rajt lehetett volna kicsit zökkenõmentesebb. Pl pár perc különbséggel. Én pl a verseny 5. percében haladtam át a start vonalon]
35km
Abszolút 88/270
Kategória 51/145
Szal még van hova fejlõdnöm

De imádtam a sárdagasztást a 25. km-ig.
Posted 2005. July 03. - 19:44

Sáros volt de nem volt nagyon kemény (65)
Sár? Hol? Merre?? :lol1: Egyébként a sár az tényleg nagyon gáz volt! Belõlem nagyon sokat kivett! Viszont sikerült zakózni az egyik fotós elõtt egy oltárit!! Azon a fa híd szerüségen a végén, a hegyrõl le, ahol úgy nagyon le, aztán hirtelen nagyon fel, és közbe balra! Mire feleszméltem, hogy mijahelyzet, már azon fa lefelén voltam. A hátsó kerék megcsúszolt, a villa nem nagyon akart mozdulni, és kész a pofára esés! Ez van... egyébként nagyon fain lett volna, de az sár... hááát.... az nem kellett volna. Persze errõl nem tehet senki. A rendezés is rendben volt teljesen, annyi, hogy rövid távnál szerintem kicsit aránytalanul voltak elosztva a frissítök. Az elsõ reszen volt 2, aztán a végéig semmi. Lehet, hogy csak sár miatt volt fáradtabb az ember... mind1, ez is meg volt, így utólag jó volt.... a verseny közben a sárban nem ezt mondtam természetesen...
KisÖcsike
Posted 2005. July 03. - 18:58

Röviden ennyi.Sáros volt de nem volt nagyon kemény (65)
Posted 2005. July 02. - 23:48

persze tiszta biciklivel nem fogjátok +úszni
Épp ezért indulok full sáros bringával! Ennél holnap már csak jó lehet.
Ma kint voltunk nézni a hillclimb-ot, meg a dual slalomot, de senki fórumfiát nem láttuk. Csak délután jött meg cheesy koma. Bár ma kevesen voltak, a programmok szerintem nagyon hangulatosak voltak.
Na jó versenyzést holnapra!
Posted 2005. July 02. - 23:25

Posted 2005. July 02. - 21:40

(lebeszéltetek Esztergomról