Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Írta 2005. július 04. - 20:48

Írta 2005. július 04. - 20:44

Sportaktívon fentvannak az eredmények!
KisÖcsike
Írta 2005. július 04. - 20:26

Ezer éve nem jártam erre,nem is tudtam a hétvégi versenyrõl.
Ezért is volt nagy a meglepetés amikor az erdõben tekeregvén szemben találtam magam a Duna marci hõseivel.Sokan azt hitték szintén a verseny résztvevõje vagyok és figyelmeztettek,hogy rossz irányba megyek. Hihi!
Csak azt sajnáltam,hogy pont a dzsuvás-saras részen volt a nagy találkozás,és mert jómagam is a trugyival küzdöttem sajna sáros kézzel nem volt kedvem fotózgatni.
Pedig érdemes lett volna,láttam nagy eséseket,tolást,defekt javítást,magányos harcosokat és menetoszlopba rendezõdött rohambrigádot.
Gratula mindenkinek aki elindult a rajtvonaltól,aki meg célba is ért...hát azelõtt fejet hajtok!!!
vendég_rvilike_*
Írta 2005. július 04. - 20:07

Írta 2005. július 04. - 19:49

Írta 2005. július 04. - 18:26

Érdekes, ez minden verseny után elhangzik... vagy hozzá kell szokni, hogy mindig is lesznek bátor tudatlanok, vagy neked is csak az utolsó pillanatban kellene besorolnod a rajtzónába...
Aki erõs az fölér!
Írta 2005. július 04. - 18:11

Írta 2005. július 04. - 16:13

Írta 2005. július 04. - 16:05

www.szaguldoviragok.hu
vendég_rvilike_*
Írta 2005. július 04. - 16:02

Írta 2005. július 04. - 15:17

Meg mondjuk a rajtnál jó lett volna ha a sok szerencsétlen, aki a 300. helyért fog küzdeni 5 km múlva, nem állt volna be elõre, meg nem a szalag alatt átbújva állt volna be a rajthoz...
Tök elöl álltam a beszólításnál aztán pikpakk 600-700 ember elém került és még nekik állt feljebb amikor az aszfalton 40-el elõztem õket... az álljon elõre aki tekerni is tud... ezért mindig idegbeteg vagyok
Érdekes, ez minden verseny után elhangzik... vagy hozzá kell szokni, hogy mindig is lesznek bátor tudatlanok, vagy neked is csak az utolsó pillanatban kellene besorolnod a rajtzónába...
Írta 2005. július 04. - 15:09

Tök elöl álltam a beszólításnál aztán pikpakk 600-700 ember elém került és még nekik állt feljebb amikor az aszfalton 40-el elõztem õket... az álljon elõre aki tekerni is tud... ezért mindig idegbeteg vagyok
Írta 2005. július 04. - 14:37

Jelenleg én azt mondom, hogy amennyiben átlagban a sebességed eléri a 12 km/h, akkor Mo.-on szintidõn belül vagy.
A versenyeket meg már jó lenne úgy szervezni, hogy nagyobb táv korábban indúl és a nyomvonalat is úgy kellene alakítani, hogy a végén nem találkozik a hosszú, közép és rövid táv. Az eleje kell, hogy azonos legyen és a vége eltérõ, így nem veri hátba az elitt az amatõrt - jó példa volt erre az idei NagyKovácsi.
Írta 2005. július 04. - 14:16

kösziiii
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2005. július 04. - 14:14

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. július 04. - 14:00

jobb helyeken külön van az izo, és külön a víz, aztán te mondod mit kérsz, és a kezedbe nyomják. Ez sztem nem pénz kérdése.
Power Gelre nem tartok igényt, az én részemet nyugodtan megzabálhatja bárki. Nem bírja a gyomrom.
Csucsu,
ha jól tudom, minden hosszútávon 8 óra a szintidõ. Szilváson is ennyi volt.
Írta 2005. július 04. - 13:42

Utánam még biztos volt egy energiás kulacs, mert én gyorsan visszadtam, amit megtudtam, hogy mi van benne. Tehát (legalább is egy ideig) volt mindkettõ, csak rá kellett kérdezni.A másik bosszntó dolog az volt számomra, hogy amikor másodszorra felértünk Dobogókõre a Power Bar-os kulacsban vizet adtak, pedig megörültem egy kis energiaitalnak. Én a kulacsról lemondtam volna egy kis energia ital kedvéért. sárban is?
Írta 2005. július 04. - 13:30

visszaolvastam pár kommentet, ezek szerint nem voltam 1edül a nyûgösségemmel a végefelé.
Sajna elrontottam a kajálást, és az uccsó 10-15 km-en megtapasztaltam a sokat emlegetett "eléhezés" érzését. nem jó... az összes emelkedõn toltam, de a lefeléken sem volt kedvem menni, a hangulatomra is kihatott a kajahiány. A vártól lefelé viszont elöntött az adrenalin és nyomtam egy iszonyat hajrát, nem tudom hogy préseltem ezt ki magamból. Idõ 6:30 körül, középtávon, naggyon gáz, de annak örültem hogy nem adtam fel a végén, ami bizony megfordult a fejemben többször is. Az esést is sikerült valahogy megúsznom... :-)
ja, olvastam hogy a babgulyás minuszos volt, hááát én akkor, ott bármit megettem volna... :-)
pálya egyébként nekem tetszett, mondjuk elég sokat toltam felfelé, ill. több helyen már nem volt színes lötty (így járnak a lassú népek

gratula minden résztvevõnek
Balázs
Írta 2005. július 04. - 12:41

Írta 2005. július 04. - 12:25

A másik bosszntó dolog az volt számomra, hogy amikor másodszorra felértünk Dobogókõre a Power Bar-os kulacsban vizet adtak, pedig megörültem egy kis energiaitalnak. Én a kulacsról lemondtam volna egy kis energia ital kedvéért. Amúgy sem tudtam elvinni a kulacsot.
Végül Gratu minden teljesítõnek, szerintem kemény volt, a sár meg csak nehezített rajta. Tényleg a szintidõ nyolc óra volt a százas távon ebben a sárban is?