Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7441 hozzászólás a témában

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Deore felejtõs, mert gyenge a rögzítésnél lévõ forgáspont rugója, és szétveri a vázad, alivió jó, de hosszúkanalas váltó nem kell DH-ra. Marad a sora, mert igénytelen, jól feszít, olcsó, és ha lezúzod nem megy rá a gatyád a pótlásra.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
szerintetek mit érdemes inkább venni polar x-be, dh felhasználásra?
aliviot sora-t vagy deore-t?
soráról jókat olvastam, de nem para h egy országúti váltó és mi az oka h jóval olcsóbb egy alivionál vagy deore-nél?
jó lenne ha bírná a sarat ( alivio nembírja) és késõbb lehessen majd fullyba is tenni, ha váltok. és karbantartás ha lehet minimális.
tapasztalatok?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

azt hiszem már hogy soha nem készül el szegény kerékpárom akit nemrég baleset ért ! mint már mondottam letörött a hátsó váltó papucs vagy mi és az egész országban nem találnak hozzá alkatrészt:( már több mint két hete a szervízben van :(

Erre mit mondjak, hogy tudatlan a boltosod, vagy lusta?
M300-ez a kódja a váltópapucsodnak, és van egy doboznyi belõle a nagykerben...
Üdv:Thy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en mikor megvettem a bringat, akkor vettem hozza egy tartalek valtofulet. pontosan ezert. hogy ne kelljen ra varnom, ha egyszer szuksegem lesz ra.

lehet, hogy egy boltban valahol pesten ott csucsul egy pontosan neked valo ful egy fiok aljaban, es tokre nem tudnak vele mit kezdeni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
már több mint két hete a szervízben van :([/QUOTE]

3 nap és 3 hete :(

dühitõ

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem a szomszédom ilyen ;)
van nekik marógép, eszergagép, minden.

amugy pestiek: szabózé, aki a luongo-ban volt, most valahol ujpest felé a saját kis mûhelyét csinálja, mindenféle kerékpáralkatrészbarkácsolásban szivesen segít. tessék befáradni a luongo-ba és megkérdezni hova kell menni. (és mondani, hogy jönnek rob-nak egy sörrel az ingyenreklámért D:)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
rob, adhatnál vmi ilyen címet, hogy hol tudsz maróst, fõleg, aki így pozícionálja az árait
nem kell, hogy ismerõs legyen :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
biztos jó más vázé is kis átalakitással.
próbálkozz.
ha más nem, keress egy jó cnc marós / lézervagós ismerõst, csinál neked egy sörért.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
elfogyott......ez van :(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

köszi a tanácsot bár nem tudom hogy jól írtam le a nevét ....tudjátok az a kis pöcök ami a váltót a vázhoz rögzíti amugy egy hardy 4 es váz ....

Na ne már hogy merida-hoz nem tudnak papucsot szerezni!!!???

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
köszi a tanácsot bár nem tudom hogy jól írtam le a nevét ....tudjátok az a kis pöcök ami a váltót a vázhoz rögzíti amugy egy hardy 4 es váz ....

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
próbálkozz olyan módszerrel, hogy veszel egy kicsit nagyobb váltófület, és leköszörûlsz belõle, anno fél-1éve mi is ezt csináltuk és azóta is jó a váltófül.
De azért arra figyelj, hogy ne sokat keljen leköszörülni, mert nagyon meggyengülhet az anyaga. (remélem nem köveztek meg ezért...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
milyen vaz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
azt hiszem már hogy soha nem készül el szegény kerékpárom akit nemrég baleset ért ! mint már mondottam letörött a hátsó váltó papucs vagy mi és az egész országban nem találnak hozzá alkatrészt:( már több mint két hete a szervízben van :(

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Lehet már itthon kapni a 2007-es X.9-es hátsó váltót? Megéri a plusz pénzt (meg az esetleges várakozást)?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

en ha csak "majdnem jo"-ra allitom be a valtot, akkor visszajon a vevo, es lebassza a fonokomet. aztan a fonokom lejon a muhelybe es torleszt.

szal inkabb megcsinalom tokeletesre. es mindenki boldog.

Ezért is mûködik sok minden jobban arrafelé (meg még sokfelé...).
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en ha csak "majdnem jo"-ra allitom be a valtot, akkor visszajon a vevo, es lebassza a fonokomet. aztan a fonokom lejon a muhelybe es torleszt.

szal inkabb megcsinalom tokeletesre. es mindenki boldog.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

se érzékem, se türelmem.......meg valamiböl a szerv1zeseknek is élni kell :)

Hát nemtom én azt vettem észre, hogy tökéletesre csak magamnak tudom megcsinálni, mert a szervizben is valahogy ugy gondolkodhatank, ha már nagyából jó akkor az késsz nem fognak egy csomót tökölni vele.

Aztán lehet én látom rosszul
de ez már nagyon OFF
Bocsi

On

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

És ha megkérdezhetem mért nem?

se érzékem, se türelmem.......meg valamiböl a szerv1zeseknek is élni kell :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

mér például még én sem, és nem is fogok

És ha megkérdezhetem mért nem?