Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7430 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az alu görgö nehezebb, drágább, hangosabb, és nem vált olyan szépen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hát ja nyugi én se fogom még most.. csak már láttam h nem egészen olyan az a fogprofil mint uj korába... 1300 ért alsó+felsö az még korrekt.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

tegnap meglepödve tapasztaltam h még nem egészen 5000 km-t futott deore hátsóváltómnak a váltógörgöje (ami a kanál alján van) elkezdett szemmel láthatóan elkopni. milyen árba van egy görgö? / most néztem ebikon 2700 egy görgö -->Rablás

Én 15 ezernél cseréltem görgõt a Deore váltómban, és 1300Ft volt az alsó + felsõ...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jo ok, de azért azt hittem h egy 30 ezres váltóba már belefér egy alu görgö. :chin:
akkor majd idövel utánanézek ezeknek a tuning alu görgöknek...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Egyik váltóban sem fém a váltógörgõ, még az X.0, XTR-ben sem, nemhogy egy deore-ban. Mindben kemény mûanyag, mely a használattól szépen elkopik egy idõ után. Nem véletlenül vannak aluból a drágább, (és könnyebb) tuning görgõk.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hy all

tegnap meglepödve tapasztaltam h még nem egészen 5000 km-t futott deore hátsóváltómnak a váltógörgöje (ami a kanál alján van) elkezdett szemmel láthatóan elkopni. sztem az elképesztö h nem birnak tisztességes fém görgöt beletenni még egy deore ba se (ja és 05ös váltó)
milyen árba van egy görgö? / most néztem ebikon 2700 egy görgö -->Rablás

az lx be vagy xt-be nár fém a görgö?
ja és a sram-okba alapbol fém a görgö? pl x7 töl felfele?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
bár ez nem az a topik, de ha nem érdekel a név, nagyon jól jársz szerintem a bike positive zárt csapágyas hátsóagyával

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ricsi agyat nem vennék.
bár nem tudom, hogy milyen, ennek is vacakok-e a kalapácsai, de nem nyúlnék bele.
a többi sztem korrekt

Nekem is csak rossz emlékeim vannak róla, egy idõ után javíthatatlanul kotyogott, és a racsni is ugrott :P
Az összes többi nagyon tetszetõs a listából.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
erre valaki?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ricsi agyat nem vennék.
bár nem tudom, hogy milyen, ennek is vacakok-e a kalapácsai, de nem nyúlnék bele.
a többi sztem korrekt

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Sziasztok! Szerintetek milyen lenne ez a hajtás?(jól figyeljetek!): Sram 5.0-s váltókarok(marok), Sram X7 hátsó váltó, Sram 5.0-s 11-34-s 9-es fogaskeréksor, ja meg Sram PC-971-s lánc, ja meg mivel eddig menetes vagy milyen agyam volt, akkor egy Ritchey Zero hátsó agy.

Szerintetek? Szerintem jól menne nem?

Üdv, Pelikán János

Elég lesz a 951es lánc is, szerintem nem érdemes a nikkelezett külsõ szemekért 1e-t kiadni pluszban, nem oldalirányban szokott rommákopni a lánc, szóval nem lesz tartósabb a 971es. (Ha valaki tud olyat h. más, kopásállóbb ötvözetbõl lenne a 971es mint a 951es az ne tartsa magában.:) )

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Sziasztok! Szerintetek milyen lenne ez a hajtás?(jól figyeljetek!): Sram 5.0-s váltókarok(marok), Sram X7 hátsó váltó, Sram 5.0-s 11-34-s 9-es fogaskeréksor, ja meg Sram PC-971-s lánc, ja meg mivel eddig menetes vagy milyen agyam volt, akkor egy Ritchey Zero hátsó agy.

Szerintetek? Szerintem jól menne nem?

Üdv, Pelikán János

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
és ha azt csinálom h a legfelsõ sor nem megy, akkor az úgy jó? nincs kedvem most 4-5 ezret kiadni egy úkj fogsorért, akkor inkább veszek aliviot

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
köcce!
melyiket érdemesebb venni?
RD-M751 SGS vagy egy X9 -et?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen
az SS pedig a short.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
ami shimanonál GS az sramnál MEDIUM
ami SGS az pedig LONG - nak felel meg?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
naja, áttételarány számít.
de nem hinném hogy olyan helyre mennél tekerni ahol kipörgetnéd a 32-32-t...

fogsor csere utána jöhet a sora váltók egyenkénti lezúzása.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
és ha a középsõ tányér kisebb akkor meg gondolom ugyanott vagyok mint a mostani kombinációnál?lehet h ez lesz akkor..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
27-el meg egy kis izommal is felmész bárhol
én 12-28as sort használok, 38as tányérral, ezt elvinné a rövidkanalas is, és teljesen jó bárhova.
ilyen kategóriás bringára ennél nagyobb nem kell.

(én is azt hittem elírás, de az rd6600gs-nél is ezt írják)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ja tényleg.. bocs nem voltam figyelmes
azért kell 34ig mert bármilyen fura, én mászni is szoktam ahhoz meg a 27 fokos áttétel túl nagy lenne meredek részeken vagy ez nem ettõl függ?