Oké, kösz!nekem van mind 2 , egyelõre bírják, gond nélkül...x9-cel van mind2, ugyanolyan precízek.......
Miért ilyen nehéz dönteni?! Vagy csak én parázom túl a dolgot...ráadásul most találtam 8-as XT váltókart...még egy variáció...:wtf:
Oké, kösz!nekem van mind 2 , egyelõre bírják, gond nélkül...x9-cel van mind2, ugyanolyan precízek.......
A 184-5 centimhez arányos a kezem szerintem. Régebben volt 800-as X-Rayem egy bõ évig, az annyira nem volt szimpi, de állítólag a mostaniakhoz képest annak nagyon ratyi volt a bovdenhúzási rendszere... meg azért csak X.O (de lehet csak benyelem a marketingdumát) Az utóbbi 2-3 évben shimanom volt, de a 9-est meg sokan szidják, hogy 2-3 havonta bovdencsere...ha nagy a kezed és/vagy markolatváltót használtál csak, akkor a gripkó
ha eddig shimano karod volt, akkor az x.9
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ezzel nem egészen értek egyet. A régi STX nagyjából megfelelõje a mai alivionak, de az RC volt a hobby verseny verzió. 3 évig mentem azzal, és semmi baja nem volt, a mai alivioval, meg épphogy komolyabban túrázni lehet:(~ alivio.
kinézetben, és minõségben is.
pénzt sokat ne akarj érte adni:)
fekete test, elvileg ezüst bilincs.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
~ alivio.
kinézetben, és minõségben is.