Mivel saját eszemtõl, magamnak nem vásárolok ilyet, egy haverom kérésére rendeltem egy Shimano Deore hátsó váltót. mivel a haver utólag meggondolta magát, rajtam maradt. Ez már volt vagy 3 éve. ...kis szütyübe belerak... eltesz.
Múlt héten, Feleségem gyermekethordani összerakott kerójára, gondoltam, felszerelem! Elõvettem és a linkben látható szomorú látvány fogadott!
Három nap csavarlazítózás után csak a felsõholtpont állító csavart és a bowdenfeszítõ csavart sikerült kitekernem, zsírzás okából, az alsó holtpont állító csavarka kérlelhetetlen maradt!
http://kep.tar.hu/tyitoka/50453978#2
kicsit off:
A Shimano XTR Dual Control kesztû után, amelyben összegyûrödött a szivacs a tenyér részen és nem is a legoccsóbb kategória, itt a következõ símán nó pofon!
Számomra tanulság, amire lassan egyre több ember jön rá: ha ár- érték arányt nézel, a Shimano? kérdésre, símán "NÓ" szóval kell válaszolni.
ON:
Tisztelt Moderátor Urak! Ha az énvélemény nyílvánítás ezen formája erkölcsöt rombol, kérem törölni a hozzászólásomat. Köszönöm!
Már csak azért is megkérdezem: Ha soha nem használtad a váltót akkor mitõl ilyen rozsdás? Esetleg a nem megfelelõ tárolás miatt rohadt bele a csavar, rohad szét az egész?! Minden boltban akad 5-6 éves alkatrész (Shimano és egyéb is) azok nem néznek így ki valamiért… Szerinted tényleg a Shimano a felelõs ezért?
Ha ugyan ezen a helyen tárolod a vizesen elrakott, a gumisnál a zacsiba szépen belecsomagolt téli autós kerekeidet (felnistõl), akkor a szétrohadt felni, sz@rráment gumi miatt kit fogsz okolni?