nincs 7 speedes 5.0
sõt szerintem kazettás sorból semmilyen 7es sincs
akkor bajban leszek :'(
nincs 7 speedes 5.0
sõt szerintem kazettás sorból semmilyen 7es sincs
Próbáld ki a wd-40-et Nekem egyszer bejött, belefújtam és semmi gond. Csak ne túl sokat. Amúgy szerintem az aliviót nem lehet szétszedni mert csapos megoldású, nem csavaros. Bár már igen régen láttam belulról alivio váltókart, úgyhogy nem biztos (az meg ráadásul belül mûanyag volt, de szerettem) off :peace: :destroy: Vannak ezek?Tud valaki valamilyen értelmes módszert a váltókarok kipucolására ? (Alivio fékváltókarokról van szó, és nem igazán szeretném szétszedni õket)
Nemrég eléggé telementek sárral, és érezni a sercegést-hezitálást váltás közben. (a bowden és a váltó már tiszta)
kössz,t
Ride everywhere.
.
szerintem eloszor ket jo kerek lesz ehhez teszek egy 7speedes 5.0 at ha van ilyen aztan gyujt gyujt penz es csinalok 9 speedest
es akkor valto vkar hajtokar uj fogsor akkor johet a 9.0.
Tud valaki valamilyen értelmes módszert a váltókarok kipucolására ? (Alivio fékváltókarokról van szó, és nem igazán szeretném szétszedni õket)
Nemrég eléggé telementek sárral, és érezni a sercegést-hezitálást váltás közben. (a bowden és a váltó már tiszta)
kössz,t
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én sokáig használtam Alivio-t elöl-hátul, most XT van, egyiket sem kell állítgatni normális bowdenezés mellett (Jagwire, a ház végei szépen síkba köszörülve, havonta egyszer teljesen átolajozva). Persze az XT sokkal gyorsabban, szebben dolgozik, és vált még terhelés alatt is.
Szerintem Neked jó lenne az Lx, és még egységes is lenne a géped.
Mondjuk ezzel az elöl egy, hátul kilenc fokozattal szemben vannak fenntartásaim!