offSzerintem is felesleges a 9-es koszoru hatul, de azert ha Te ugy valtasz, ahogy irod, akkor bizony feleslegesen terheled magad es a kerekparod. Sokkal tobb eszre vallana egy allando pulzus tartasa, allando pedalfordulatszam, stb.
Es nem az a baj, hogy 9-es illetve mar 10-es koszoru is van, hanem az, hogy csak az also kategoriaban van 8-as vagy 7-es. Na ez a baj. Mert szerintem sokan szivesen vennenek LX vagy felette 6-7-8-as valtorendszert, de csak tourneyt vagy acerat tudnak, 6-bol meg talan teszkobajk sis-t. Na ez a gond, nem a fejlodes.
OFF
A fenykepezogepeknel a megapixelek hajhaszasa azert nem csak idiota marketing fogas. De ha Te igy gondolod, akkor legy oly kedves es hivass mar elo egy A5-os meretu fotot 1mpx-bol es 4mpx-bol is. 8-10mpx-bol pedig akar posztert csinaltatok a falra. Akinek erre van szuksege miert ne tehesse meg?
ON
al én láttam 2megás képbõl (mert akkor ez volt az elérhetõ csúcs) 60 zoll széles kiváló minõségû nyomatot....csak kellett hozzá egy 5000 dolláros RIP szoftver....

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére