használok egyetNeked van biciklid?
váltója nincs, floaterje nincs, elöl nem rugózik, hátul sem rugózik, egyenes kormánya van szarvval, patentpedálos, véfékes, négyszögtengelyes.
használok egyetNeked van biciklid?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szerintem Druszám a megbízhatóságra gondolt. Sajnos nekem is volt LX-m, és csak a gond volt vele állandóan, pedig minden lehetõséget kipróbáltam. Nem vált be, ergo csere X9-re. Azóta királyság. De ezzel nem akarom azt mondani, hogy "szar" a nagy S, mert sokan megelégedettséggel használják a klf. modelljeiket.Hát persze, mert a Sram-Shimano teljesen más rendszer! Még jóhogy nagyobb, érezhetõbb a különbség, 2 különbözõ rendszer között, mint házon belül. Az LX pont az a kategória ami kicsit kilóg mindenhonnan. Túracuccnak drága, de keményebb használatra meg kevés. Mindig azt szoktam ajánlani bárkinek is, hogy Deore, vagy XT, mert az LX nem éri meg.
én nem éreztem akkora mûködésbeli különbséget az lx-xt közt mint az xt - x9 közöttMegéri az XT csere? ÉRZÉKELHETÕEN jobb, pontosabb, mint az LX? Van az XT esetében olyan évjárat, ami jobb a többinél? Mennyivel drágább?
Köszi. Sajna az nem túl sok...x.7 3 mm - mondjuk és nem lézerrel mértem
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Megírná valaki hogy pontosan hány mm bowdent húznak a 9 fokozatú pöckölõs Sram váltókarok??? Nem a Trigger!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu