Esetleg rollamagic! Számomra hatalmas elõrelépést jelentett egy xt váltónál alkalmazva.
Mi a szösz az a rollamagic?
Esetleg rollamagic! Számomra hatalmas elõrelépést jelentett egy xt váltónál alkalmazva.
a hátsóváltóm nekem is rakoncátlankodik..fõleg a nagyobb fogaskerekek felé...meg szinte naponta kell állítanom rajta pedig ezidõ alatt nemhiszem h anyit nyúlna a bovden..lövésem sincs mibaja lehet...1-2es fokozatban meg a váltókanál szószerint mozog/rezeg ideoda...gondoltam h elvan hajolva esetleg a váltótartófül...ez télen maj kiderül a vázam úgyis csere érett...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az általad feldobott probléma nálam továbbra is létezik, egyenes váltófül ellenére is. Bár ennek ellenére hibátlanul mûködik a szerkezet.Jelentés:
Na lecseréltem a váltófület és így az X9-em teljesen jól áll. Tehát az volt a hibás, csak akkor derült ki, mennyire is ferde, amikor leszedtem. Rendesen utána kellett állítanom.
De minden jó, ha a vége jó!
Jobb, mert a V-Driveon 7075/T6 tányérok vannak, deore-n meg nem....
jobb az fsa tanyer, mint a shimano amugy? nem valami highend cucc, asszem v-driveon volt. a shimano pedig oem deore alu. kozepsorol van szo
RAUH-Welt
B E G R I F F