Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Váltók, váltókarok
Started by
zsizso
, 2005. March 04. 13:20
Posted 2006. December 12. - 21:48
próbálkozz olyan módszerrel, hogy veszel egy kicsit nagyobb váltófület, és leköszörûlsz belõle, anno fél-1éve mi is ezt csináltuk és azóta is jó a váltófül.
De azért arra figyelj, hogy ne sokat keljen leköszörülni, mert nagyon meggyengülhet az anyaga. (remélem nem köveztek meg ezért...)
De azért arra figyelj, hogy ne sokat keljen leköszörülni, mert nagyon meggyengülhet az anyaga. (remélem nem köveztek meg ezért...)
Posted 2006. December 12. - 21:46
milyen vaz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. December 12. - 18:09
azt hiszem már hogy soha nem készül el szegény kerékpárom akit nemrég baleset ért ! mint már mondottam letörött a hátsó váltó papucs vagy mi és az egész országban nem találnak hozzá alkatrészt:( már több mint két hete a szervízben van
Posted 2006. December 04. - 12:10
Ezért is mûködik sok minden jobban arrafelé (meg még sokfelé...).en ha csak "majdnem jo"-ra allitom be a valtot, akkor visszajon a vevo, es lebassza a fonokomet. aztan a fonokom lejon a muhelybe es torleszt.
szal inkabb megcsinalom tokeletesre. es mindenki boldog.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme
Posted 2006. December 03. - 22:37
en ha csak "majdnem jo"-ra allitom be a valtot, akkor visszajon a vevo, es lebassza a fonokomet. aztan a fonokom lejon a muhelybe es torleszt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. December 03. - 18:22
Hát nemtom én azt vettem észre, hogy tökéletesre csak magamnak tudom megcsinálni, mert a szervizben is valahogy ugy gondolkodhatank, ha már nagyából jó akkor az késsz nem fognak egy csomót tökölni vele.se érzékem, se türelmem.......meg valamiböl a szerv1zeseknek is élni kell
Aztán lehet én látom rosszul
de ez már nagyon OFF
Bocsi
On
Posted 2006. December 03. - 18:17
se érzékem, se türelmem.......meg valamiböl a szerv1zeseknek is élni kellÉs ha megkérdezhetem mért nem?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 03. - 18:15
mér például még én sem, és nem is fogok
És ha megkérdezhetem mért nem?
Posted 2006. December 03. - 18:12
ezeket a véleményeket általában addig tartják fenn az emberek, amíg be nem dobja valami a törülközõt a kerójukon a semmi közepén
Posted 2006. December 03. - 18:03
mér például még én sem, és nem is fogokNe mondd már, hogy nem állítottál váltót soha.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2006. December 03. - 17:57
Posted 2006. December 02. - 21:43
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. December 02. - 21:39
beállítani mit kell? azokat a csavarokat amik ott vannak a váltón? azt tdtommal akko kell ha az utolsó tányérra nemmegy fel a lánc stb
meg olvastam vmit a bovdenekrõl is azokkal mit kell csinálni? ott mit kell állítanom?
meg olvastam vmit a bovdenekrõl is azokkal mit kell csinálni? ott mit kell állítanom?
Posted 2006. December 02. - 21:29
És ugyebár ilyet nem csinálunk, ergó ez nem jelenthet problémátha rövid a lánc, akkor kevésbé tudsz keresztbeváltani.
nagytányér - 1 ben nekem is panaszkodott már néha, hogy nem akarja...
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. December 02. - 21:25
ha rövid a lánc, akkor kevésbé tudsz keresztbeváltani.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. December 02. - 21:24
állísd be aztán kiderül
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2006. December 02. - 21:18
ha túl rövid a lánc az mennyire árthat a váltónak? most eléggé feszíti a láncot
van valami köze ahhoz h mostanában állandóan elvált magától vagy csak be kéne állítani?
van valami köze ahhoz h mostanában állandóan elvált magától vagy csak be kéne állítani?
Posted 2006. December 02. - 16:24
most ha vennek valtokart,az uj lx vagy xt lenne. nagyon kenyelmesek. meg ez a ket fele kioldo mukodes se rossz otlet. lehet le is cserelem a deore-okat.
RAUH-Welt
B E G R I F F