inkább a stílusódtól/erõnlétedtõl függ ,,,,,én mióta öregszem
szeretm a
34-et legközelebb 12-34-est veszek....
hát az erõnlétemet ne feszegessük
inkább a stílusódtól/erõnlétedtõl függ ,,,,,én mióta öregszem
szeretm a
34-et legközelebb 12-34-est veszek....
inkább a stílusódtól/erõnlétedtõl függ ,,,,,én mióta öregszemszia,
én is a 970-es kazettával szemezgettem, anyagi megfontolásból. azt is mondták, hogy láncból és kazettából ne vegyek méreg drágát, mert azok kopnak el a leghamarabb és cserélõdnek rendszeresen.
és a 970-bõl 11-32 vagy 11-34 illik jobban az LX hajtókarhoz?
szia,Hát, szvsz inkább XT sort vegyél persze nem rábeszélni akarlak, csak mondani hogy jobb választás.
A fogszám? legjobb a 12-32 de ilyet csak XTR-bõl láttam, bár néha el lehet kapni 1-1 XT példányt is... Ha nem találsz olyat aminek 12 a legkissebb fogszáma akkor szerintem 11-32...
22-es kistányérhoz felesleges a 34-es hátsó áttétel /hacsak nem a bükk hillclimben edzelde még oda sem kell nagyon../
sztok,
újabb kérdésem van mielött beruháznék. LX hajtókarhoz (FC-M572) milyen kazettát vegyek? 11-34 vagy 11-32? X.9 vagy X.0 lesz hátul, XT elsõváltó, X.0 gripshift elöl, 971-es lánc. a kazetta az ami még nem tiszta és ebben kérném a segítségetek.
Tényállás: elõl 22-34-44; hátul 12-21 7 fokozat.
Kérdés: rövidkanalas országúti váltó (105) ezt elbírja?
majd holnap kitalálomakkor most mondj nekem egypár olyat rob, ami jó 50-es láncvonlhoz (a ht2es lx é ha jól tudom 50-es) és egy merida matts vázhoz, légyszi:)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
pite hülyeségeket beszél
a top swing és a nem top swing között csak a felfogatás helye a különbség.
más kérdés, hogy én pölö nem vennék topswinges váltót, mert randa.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem kezdenék hosszas fejtegetésbe, mert lusta vagyok és sokan nem is értenék, de a lényeg az, hogy az elsõváltók nem véletlenül nem egyformák.
sok befolyásoló tényezõ van, hogy egy elsõváltó jól mûködik-e, ilyenek a nyeregvázcsõszög (!) a lánctányérok egymástól való távolsága, a láncvonal, a lánctányérok nagysága, stb...
légyeg: mixelt rendszernél vagy szerencséje van az embernek, vagy nincs. ezért kell komplett gyártótól venni szettet, és nem lesznek inkomaptibilitási problémák.
tudom, sokaknál ez pénzkérdés, de szerintem a váltás befolyásolja a kerékpározás élményét, és ha nem élvezed a kerékpározást, akkor felelseges...
szóval jó váltásra és jó fékezésre illik költeni.
szerintem.
hogy pite kérdésére válaszoljak - egyezik a véleményem xc riderrel: valószinüleg igen, jó lesz a daverider kollega váltója neked.
RAUH-Welt
B E G R I F F
hogy pite kérdésére válaszoljak - egyezik a véleményem xc riderrel: valószinüleg igen, jó lesz a daverider kollega váltója neked.