de flexxel bontható.

Ha bontható a kalitka akkor nem...
Én is visszasírom a régi XTR váltókat, a mostani elég gyorsan megadja magát. Váltókarban is az volt a legjobb mûködésû, persze a mostani többet tud, csak elég pontatlan és már csapágy sincs benne. Ha nagyon elfajulnak a dolgok lehet beszerzek egy 952-es váltórendszert.felraktam mind2 öt egymás után hát az xt hez képest az xtr mennyország ! hiába a régebbi széria meg sem közeliti a 772es xt-t !
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
xt nek még sokat kell fejlödnie ! mesze van aaz még a régi xtr töl isna most akkor hogyis???
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
felraktam mind2 öt egymás után hát az xt hez képest az xtr mennyország ! hiába a régebbi széria meg sem közeliti a 772es xt-t !
szerintetek ! ?
Xtr 952es h.válto
v
xt 08 shadow
az árat félretéve a régi xtr vagy az uj xt ?jo kérdés nem tudok dönteni !
vagy van a 07es 971 es xtr az meg drágább és az sztem nem tud többet mint a 952 es verzio ! ugye ?
mert nem ahhoz van tervezve. RF kar+fordított váltónál lefelé tudsz többet váltani nem felfelé. Ennek nem sok értelme van+megszokni is kell. Persze mûködik, csak nem erre van kitalálva.
RAUH-Welt
B E G R I F F
miert is? mindket montimon rapidfire karok vannak es low normal valtok
es nem shimano lanc...
es tokeletesen mukodnek. pedig itt meg sar is szokik lenni...
A fordított csak DCL karokhoz jó
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ma voltam vázat venni, de a csávó azt mondta hogy a Shadow és a fordított rugóállás 4 kalap sz.. De ha tényleg jó az SLX akkor beruházok egy készletre.
Ma voltam vázat venni, de a csávó azt mondta hogy a Shadow és a fordított rugóállás 4 kalap sz..
A sebesség mindent megold.