dc sz@r 
Akárhol megnézed, fillérekért vesztegetik a dc karokat, nyilván nem azért mert akkora a kereslet belõlük hanem mert a kutyának sem kellenek. Különben is, mivan ha féket akarsz cserélni, vagy váltót? (meg ronda is)
Szerintem annyira nem ronda, és eszem ágában sincs féket vagy váltót cserélni, jól eldöcög nálam az xt dc a
hozzá való xt fékkel, lánccal, hajtókarral, váltókkal (na jó az xtr tárcsa kilóg a sorból).
Elismerem a reputációja a dc rendszernek sz@r, de maga a rendszer nem vészes. Jó lenne ha készítenének hozzá egy fordított rugós elsõ átdobót is (annak már tényleg lenne értelme).
Pár éve próbálhattam a sram rendszert, a csodaváltóval és a rf utánzattal. Sz@r volt
nekem, másoknak meg bejön és istenítik. Az is egy jól átgondolt egységes rendszer, de az sem sz@r csak úgy

Köszi, a szigetelõszalag nem is jutott eszembe.
Hijnye, micsoda parázs vita van itt... 
Barkácsáruházakban kaphatók kicsit erõsebb szigetelõ szallagok (szövetszerû az anyaguk), olyat használj.
Az elsõ váltó nyoma sajnos látszódhat, ha top swingrõl down singre vagy vica versa váltasz. Nem gyakori eset, de elõfordulhat.
Az amcsi fórumokon 3m helicopter tape-rõl szoktak hadoválni, kapható ez nálunk valahol?