Használt valaki sima 3x9-es rendszernél végig bovdenházban futó bovdent? Ha igen mennyire rontja a váltás minõségét a hosszú bovdenház rugalmassága?
Helló. Ez engem is érdekelne.
Kobike,ha ráér 1-2 héten belül tudok véleményt formálni.
Használt valaki sima 3x9-es rendszernél végig bovdenházban futó bovdent? Ha igen mennyire rontja a váltás minõségét a hosszú bovdenház rugalmassága?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Hahó,
újabb kérdés. XT váltókarok kontra SRAM Attack Trigger? Az XT jóval drágább, azt mondják az SRAM legalább olyan jó, ideálisabb a kijelzõ elhelyezkedése (kisebb hely) s picit könnyebb is. Egyéb tapasztalat? Deore váltókar van fent, XT elsõ, SLX hátsó cumók. Jagwire kevlar bowden/ház.
Szerintetek? Mire legyen upgrade? (nem versenyre kell, de jó legyen azért :-) )
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
mindenképpen nagy gyárt papucsai között keresgélj.
itthon is elérhetõ pölö:
merida, cube, specialized (ezek tudtommal nem túl sok féle papucsot használnak)
mindenképpen nagy gyárt papucsai között keresgélj.Szerintetek melyik a legelterjedtebb váltótartó fül, amit a legkönnyebb beszerezni? Eddigi tapasztalatom kb. az hogy ahány bringánál kellett mindegyiknél különbözõ volt, de szerencsére mindig találtam megfelelõt, illetve egyszer egy nagyon hasonlót kicsit reszelgetni kellett.
Most nem adott vázhoz keresek fület, hanem tervezem a leendõ saját gyártásu vázam hátsó papucsait (sokadszorra), és ezt cserélhetõ papucsosra szeretném csinálni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.