A 970-es xtr hátsóváltót meg lehet erõszakolni,hogy 10 sebességet vigyen?
nem kell mást tenned, mint a görgõket 10-esre cserélni.
A 970-es xtr hátsóváltót meg lehet erõszakolni,hogy 10 sebességet vigyen?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
amikor ilyen szines kacatot szerettem volna rendelni az ftw-tõl (-rõl?) kaptam egy emailt, hogy a posta több mint a cucc ára. a következõ volt a megoldás: átutaltam nekik a kacatok + a posta (egyszerû kisalakú borítékos levél) árát és hipp-hopp, már itt is volt. rendesek voltak.
Hát, két váltógörgõ nincs 20e Azért szeretném valahol megvenni inkább.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek újonnan váltókart akkor ahhoz adnak gyárilag bovdent avagy nem?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Én ez alapján szervizeltem a sajátom: » Shimano XTR Rear Derailleur Overhaul - Sick Lines – mountain bike reviews, news, videos | Your comprehensive downhill and freeride mountain bike resource
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a tiéd kicsit másabb típus, de az elv ugyanaz. Az általad linkelt pdf-ben a 7-es számú rugó mindkét végének illeszkednie kell a váltótest, illetve a váltókanál megfelelõ furataiba. Amennyiben nem illeszkedik a furatokba, úgy be tud feszülni, és a csavar meghúzása után, az általad vázolt hibajelenséget okozhatja. A másik lehetõség, hogy nem jó irányban van elõfeszítve ez a 7-es számú rugó.
menetrögzítõ a barátod