Jelentkezz be Regisztrálj

Balatonkör 2005
Írta 2005. április 21. - 20:25

NAGY örömömre MEGYÜNK SZOMBATON! Ez már a hivatalos álláspont! Mindenkit várunk reggel nagy szeretettel 5:15 - 5:45 között a siófoki Víztoronyhoz a nevezésre.
Írta 2005. április 21. - 10:06

Bár még biztos csak este lesz a honlapon, de szerintem megyünk. A met.hu is jót mond atv is.
Kérdésekre: Voti: Hozzánk tudsz majd beállni az udvarba az a legbiztosabb. a számom 06202114242 ezen keress és megbeszéljük. Nekem 5re ott kell lennem a viztoronynál, szóval 4:50kor már nem leszek otthon, de a szüleim nagyon kedvesek és biztos nem hajtanak el. Fõleg hogy meg van velük beszélve.
A meleg cuccról csak annyit, hogy a "sok meleg cucc" biztos nem fog beférni. Szóval abba gondoljatok bele ha mindenki odajön reggel egy 50 literes zsákkal akkor mennyi cucc lenne. Persze azért lesz lehetõség arra hogy némi cuccot berakjatok a kocsiba, de mindenkit arra kérnénk, hogy amennyire csak tud kicsi pakkot hozzon. Ez a Ti érdeketek is. Igen tavaly két kisbusz volt az egyik egy Caddy abba volt a kaja, a másikba meg beültek sokan mikor elkezdõdõtt az esõ, persze bringástúl és az így full tele volt. Idén ezt szeretnénk megelõzni. Persze aki a halálán lesz az azért idén is beülhet, de szeretnénk ha nem taxiszolgálat lenne a kisbusz, hanem pontosan a cuccokat lehetne belepakolni.
A kérdés még a 20:40es vonat. Mindenképpen megpróbáljuk elérni,de sajnos garancia nincs. Én személy szerint szeretnék nyolcra beérni, mivel nagy hoki fan vagyok, és úgye aznap Mo. - Lengyelország meccs lesz! :-) Ja ha valakit érdekel péntek este a Mo. - Anglia a szállásosok közül akkor azt érdemes lenne együtt megnézni.
Írta 2005. április 20. - 20:56

tavaly asszem 2 kisbusz is volt. jól emléxem?
egyik kaja, a másik meg mindenmás

más várom h eldõljön lesz-e móka

Írta 2005. április 20. - 16:36

hello eric!
figy, sztem járható út, hogy ha nagy késésben vagyunk, akkor felszállunk elõbb egy vonatra (pl keszthelytõl kezdve bárhol a déli parton)
amúgy én is arra a vonatra pályázom!
Jah én is erre gondoltam. Még erõsen meggondolom a túrát, mert itt zuhog az esõ és hideg van. Hogyha csüt-péntek is borult lesz az idõ meg hideg akkor nem megyek, nem akarok megint úgy járni mint tavaly...
Írta 2005. április 20. - 10:46

Nekem is lenne még 1 kérdésem. Most már egész jó idõt jósolnak a met.hu-n nappalra, hajnalban viszont 0fok körül lesz. A sok téli cucc ugye mind be fog férni a kísérõkocsiba?
Bocs ha hülye kérdés volt, de én még nem voltam.

Írta 2005. április 20. - 09:10

figy, sztem járható út, hogy ha nagy késésben vagyunk, akkor felszállunk elõbb egy vonatra (pl keszthelytõl kezdve bárhol a déli parton)
amúgy én is arra a vonatra pályázom!

Írta 2005. április 20. - 07:47

Szervezõktõl, v azoktól kérdezném akik végigmentek már az elõzõ túrákon:
eddig mikorra értetek vissza Siófokra az este? Csak azért mert Székesfehérvárra még haza kell mennem vonattal, 20.42-kor van az utolsó vonatom, és nem szeretnék ottragadni siónak fokán.
Ennyire hülyeséget kérdeztem v senki sem tudja a választ?

Írta 2005. április 19. - 21:26

Írta 2005. április 19. - 21:00

szerintem 4:15-4:30 körül mennék át Bp.-en (fóti vagyok), de ez attól is függ, hogy az autóval Siófokon hová és mikor tudnék beállni.amint tudod tutira hogy mikor mennél írd meg!
potty légyszi írj ha van valami fejlemény parkoló ügyben. Köszi.
Írta 2005. április 19. - 14:31

És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2005. április 19. - 09:02

Én is megnéztem a Met -et szombatra Siófokra csak felhõcskét jelez esõt nem láttam. Meg 18km/hs szelet ami azért tûrhetõ.
Írta 2005. április 18. - 21:50

hello voti!Hello ed13!
Hozzám elvileg beférnél a kisbuszba feltéve, hogy kihagynád a vonatot és a kártyapartit:) viszont én hunynék egy gyorsat és hajnalban korán mennék.
De az a baj, hogy most néztem a met.hu-t:cry:
hú, most olvastam csak az elõzõ hsz-od!
egy GIGAKÖSZIvel (és egy ízlésed szerinti söripari - vagy forrró csoki, az idõjárástól függ

amint tudod tutira hogy mikor mennél írd meg!
remélem nem lesz olyan trutyi idõ mint tavaly, de talán érdemes nekivágni, csak VINNI KELL ESÕRUHÁT!!! meg aztán ki tudja h milyen lesz az idõ a pótnapon?
szóval fel a fejjel mindenki, max úszunk!
Írta 2005. április 18. - 21:08

És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
Írta 2005. április 18. - 17:41

Hozzám elvileg beférnél a kisbuszba feltéve, hogy kihagynád a vonatot és a kártyapartit:) viszont én hunynék egy gyorsat és hajnalban korán mennék.
De az a baj, hogy most néztem a met.hu-t:cry:
Írta 2005. április 18. - 14:59

én voltam a tavalyi túrán(sajnos nem végig

a nevezési díj is jelképes. a rengeteg kaja/pia banán stb naggyon jóó!! nekem a kedvencem a pizza volt! ugye lesz idén is?

még nem tudom, hogyan jutok le, mert elõzõ este critical mass.. de tuti ott leszek 6kor!

sajna idén egyik barátom se tud jönni, úgyhogy az érdekelne, hogy van-e még olyan kretén rajtam kívül aki tökegyedül jönne, és esetleg bevállalna egy éjszakai vonatozást, és 3 óra "kártyapartit" Siófokon

bye, Peti
Írta 2005. április 17. - 23:29

eddig mikorra értetek vissza Siófokra az este? Csak azért mert Székesfehérvárra még haza kell mennem vonattal, 20.42-kor van az utolsó vonatom, és nem szeretnék ottragadni siónak fokán.

Írta 2005. április 17. - 08:24

Írta 2005. április 16. - 21:17

Írta 2005. április 16. - 20:35

Kisbusszal mennék 2,7m magas, remélem beférek

Remélem jó idõ lesz mint ma volt!
Írta 2005. április 16. - 20:24

Voti: Utánanézek az õrzõtt parkolónak, de ha azt nem találunk, akkor szerintem megoldható, hogy nálunk beállj az udvarba.
Még több imádkozó embert kérünk a jó idõért!
by