![]()
Jelentkezz be Regisztrálj
Vác körüliek ide!
Írta 2022. augusztus 08. - 14:56
Szökésileg küldtem volna privátot, de nem ment át, valami telítettség miatt. Ránéznél esetleg?
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2022. augusztus 07. - 20:39
kicsit nagyobb kiskör volt ma. mondhatni "rájd esz juzsöl". nagyon rám fért, kikapcsolt rendesen, amire szükségem is volt már. f@szkivan, hogy mindenfelől csak a nyomasztás meg a negatív hullámok. persze én is hüJe vagyok, minek veszem fel, úgyse tudok vele mit csinálni... megszoksz vagy megszöksz... persze, műveljük kertjeinket, igyekszem eszerint, nadebazz!! ![]()
használatbavettem a felderített ösvényt. valójában csalás, mert könnyebb mint a másik vonal., az elején kevesebbet kell mászni.
![]()
![]()
![]()
![]()
itt majd eldöntitek, kinek melyik tetszik (ha egyik se, az is ér!
)
![]()
![]()
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2022. augusztus 03. - 21:09
rövid kiskör ma ESTE, annyira kicsinek indult, hogy ST-t sem indítottam. aztán persze a kalandkerékpár csak a legutóbb felfedezett ösvényfelé vitt (ki érti ezt?) ![]()
![]()
ez az egy kis púp van benne, vicces, hogy felfelé a kalandkerékpárral könnyedén megy, a "csúcs" után jön a kapaszkodás a fékbe. a 45650B-vel pont fordítva, felfelé nyomni kell, lefelé meg megy a vigyorgás. ![]()
![]()
Írta 2022. július 27. - 12:26
hüJe dolog ez a délelőtt biciGlizés, de ha ilyenkor fér bele....
![]()
az egyik kopár domb tetején állva hallgattam a kiszáradt gaz zajait, egy sast vettem észre, ahogyan körözött szépen, figyelmesen. be is ugrott gyerekkorom egyik kedvenc filmje, szinte hallottam a zenét is.
Mackenna aranya ![]()
Kisherceg módosította - 2022. július 27. - 12:39
- Rabbit kedveli ezt
Írta 2022. július 24. - 22:40
Kisherceg módosította - 2022. július 24. - 22:41
- zscs kedveli ezt
Írta 2022. július 24. - 22:10
facebook.com/kisnemedi965/photos/a.1545189452365473/3242148179336250/
Lakossági jelzés alapján, a váchartyáni temető felső részén vélhetően két medvét, egy nagyobb testűt és egy kisebbet láttak Vácduka irányába elhaladni a búzatáblában. (2022. július 23.)
blash módosította - 2022. július 24. - 22:11
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2022. július 22. - 14:16
tudtam, csak nem sejtettem...
pontosabban tudtam hogy létezik, csak nem sejtettem, hogy ennyit fejlődött, hogy már értelme is van erre menjek.
"új" egynyomos a leltárban!
![]()
![]()
![]()
valóban "adventure" bicaj ez, mert valójában ma sem erre indultam egy rövid karikára, mégis itt kötöttem ki...
- Rabbit kedveli ezt
Írta 2022. július 21. - 14:49
nem szoktam ilyen melegben kimerészkedni, de ma délelőtt fért csak bele a tekerés, így menni "kellett". meleg volt, duLván. ![]()
![]()
![]()
a kedvenc nézelődős helyen kb kettő percet bírtam ki, a tűző napról inkább mentem is vissza az árnyékba.
![]()
![]()
Írta 2022. július 17. - 19:50
az elmúlt héten eléggé elhanyagoltam, mindig volt valami, de ma végre megint tekertem. egy nyugis egysebizés volt a program, felhőbámulással egybekötve. ![]()
![]()
![]()
![]()
Kisherceg módosította - 2022. július 17. - 19:50
Írta 2022. július 08. - 22:02
ma a(z egyik...) motoros ösvényen mentem egy rövidet, kíváncsi voltam, végig lehet-e rajta menni. legnagyobb meglepetésemre végig járható, nincs a legutóbb tapasztalt durva gazos burjánzás. van viszont egy újabb kereszt... friss, áprilisi.
![]()
az ösvény viszont meglepett, a klassz járhatósága ellenére elhagyatottnak tűnt. a meleg és a csapadék hiánya miatt elég őszies hangulata van.
![]()
![]()
![]()
Írta 2022. július 02. - 20:15
huh, ma nagyon kidöglöttem... csalóka volt a szél, nem érződött 30 foknak a 30 fok, nagyon be kellett osztani a két 0,75L kulacsot. összesen "csak 30km"* volt, de nagyon szerettem volna már hazaérni a végefelé közeledve. ennyit régen toltam már, kész szerencse, hogy egysebivel mentem, "lényegesen" könnyebb. tolni
ha egészen pontos akarok lenni, négy helyen kényszerültem kapcsolni a "tolva" fokozatot. ebből egy, amin mindig le kell ugrani (bár váltóssal szokott menni), szóval nem gáz (annyira), de a többin általában fel tudok menni. talán menti a helyzetet, hogy mikor már láttam, hogy kevés lehet a kráft, nem tántorodtam el és a hosszabb változatot választottam. no chicken way! <----ez persze amolyan tipikus utolsó mondatok sírfelirat, ugyebár...
*mondjuk ez nekem már normálisabb, alsó hangon "nagyobb" körnek számít. ![]()
persze azért jó volt, mint majdnem mindig.
![]()
ma csak a fenti készült, ez még tegnapról:
![]()
Kisherceg módosította - 2022. július 02. - 20:17
Írta 2022. június 30. - 21:57
ma késő délután belefért egy huszas. jobb lett volna, ha nem felejtek el előtte láncot olajozni...
viszont kipróbáltam a hulladékradar appot, sajnos volt rá okom és lehetőségem is... kíváncsi leszek.
Kisherceg módosította - 2022. június 30. - 22:00

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére