Nem a ramblernek való terepen jártál, ahogy elnézem.
Nem, valóban nem,de ami késik.... Nos igen, arra többet kell várni.
ma egy kicsit nehezen forgott a pedál, láncot is kellett volna pucolni-kenni, csak jól elfelejtettem indulás előtt... :/
Nem a ramblernek való terepen jártál, ahogy elnézem.![]()
![]()
![]()
ma egy kicsit nehezen forgott a pedál, láncot is kellett volna pucolni-kenni, csak jól elfelejtettem indulás előtt... :/
Kisherceg módosította - 2022. február 16. - 19:05
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nadeviszontjaigen, Rabbit múltkori szauruszos megjegyzése miatt beugrott, hogy hát ja, a bringáim egy része "kiérdemli" vagy "csak úgy" kapni szokott matricát.
ez első (amire emlékszem) a Trance volt:
![]()
a Cove-nak nem volt szükséges, hozott magával otthonról
mondjuk hát igen, jobb is így, mert ez a bringa nagyon sokáig megvolt, különböző kiépítésekben, de valahogy nem sikerült egymásra hangolódni....
![]()
az Inbreden egy minimajom volt, a gyerektől kaptam (akkor még nem merte mondani, hogy ez illett hozzám. ma már gond nélkül mond ilyeneket
khm
) képet nem találtam róla, sajnos.
a 2017-es Unit is kapott (nem érdemelte meg), végülis Sziamiaú illett hozzá (büdös dög...)
![]()
...és persze a 2015-ös Unit is kapott ![]()
![]()
a Roninnak még nincs. valszeg kapni fog, de még nem találtam hozzáillőt. ![]()
@Rabbit: ismételten köszi a "turistákat".
már felszereltem őket, persze kipróbálni még nem volt érkezésem.
Azt hittem egy ilyesmi épült:
https://www.google.c...=u_ZPa6joV6YK0M
Ohh, én a hátsó fékkart szoktam lekötni a kazetta tisztogatásakor, hogy ne kezdjen el hátrafelé forogni a kerék. Ez a gumis megoldás sokkal jobb a zoknicsomózásnál!
Nem esett le, pedig már mutattál képet a vonaton, szállítás közben alkalmazva a módszert. Akkor is tetszett!
jaaa, nem rönkfúra, hanem claas xerion. a kisebbik gyerekkel lőttük a lidlben, ki akarta próbálni a technic legot.bejött neki. ![]()
ma megint klassz idő volt. ![]()
![]()
rönkfúró?
a rózsaszín gumidarab a rögzítőfék. vonaton jól jön.
Azt hittem egy ilyesmi épült:
https://www.google.c...=u_ZPa6joV6YK0M
Ohh, én a hátsó fékkart szoktam lekötni a kazetta tisztogatásakor, hogy ne kezdjen el hátrafelé forogni a kerék. Ez a gumis megoldás sokkal jobb a zoknicsomózásnál!
Nem esett le, pedig már mutattál képet a vonaton, szállítás közben alkalmazva a módszert. Akkor is tetszett!
Rabbit módosította - 2022. február 06. - 00:42
találjunk időpontot, aztán megyek!
mondtam, hogy gyere, mutatom a merrét.
jön a tavasz, annual tekerés.
Ezt ismerem, ez a Vértes! ![]()
végre! klassz, szinte tavaszias idő volt.
siker! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
érdekes alakokkal találkoztam ma, nem is gondoltam volna.
...és megvolt az első tubeless defekt, ami némi fröcsköléssel is járt, meg sziszegéssel. szerencsére egy emelkedőn, így kis tempónál könnyen észrevettem. a tej tette a dolgát. így egyrészt elégedett vagyok, belsővel ez tuti szerelgetés lett volna a hidegben, másrészt örülök hogy nemrég töltöttem az első külsőbe (ez sziszegett) plusz tejet, mert lassan egy éve raktam össze és gyanús volt már, hogy kezd száradni.
nos, ez nem igazán úgy jött össze, ahogyan szerettem volna.
a legutóbbi óta ma sikerült újra kijutni... vicces, hogy kb 13-14 fokkal melegebb volt...
![]()
![]()
filmajánló: Ne nézz fel! hajrá, érdemes. boldogabb nem lesz tőle senki, de nagyon szépen (??), tűpontosan lerajzolja, hogyan is működünk.... ![]()
ez hosszú hibernálás volt... :/ de ma végre minden ideálisnak tűnt egy kisebb körhöz. ...és hamar kiderült, hogy valóban ideális minden körülmény. remélhetőleg a hideg marad, így gyorsan össze tudom szedni magam. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma végre megint kimerészkedtem. ![]()
![]()
hamar szembetűnt a köd játéka, egészen megkapó volt, ahogyan áthöpölygött két domb-púp között-fölött.
![]()
a közelben lakókat is elbűvölte. ![]()
![]()
nekem pedig eszembe jutott a kedvenc Wass Albert regényem, a Halálos köd Holtember partján
(mást nagyon nem is olvastam tőle, talán még a Funtineli boszorkányt, de nekem valahogy - bizonyos szempontból - mind töménynek tűnt, amibe belekezdtem)
egyébként ha már könyvek, egyik kedvencem A gyertyák csonkig égnek, Máraitól. szigorúan úgy, hogy este hozzákezd az ember és pont végigér vele hajnalig/reggelig. megvan a varázsa.
az erdőben aztán már a "szokásos" novemberi ködös hangulat fogadott, élveztem.
![]()
![]()
ismét találtam valami ismeretlen oJektumot.
![]()
ja, az megvan, hogy az UFO minek a pontos rövidítése? Uzonosítatlan Fepülő Oárgy, ugyebár... ![]()
![]()
ma végre volt egy kis időm ebéd előtt, amit nem csesztem el más hüJeségre, így egy rövid kör erejéig az erdő szélén próbáltam megtalálni ezt a sokszor megénekelt gravel-adventure érzést.... ![]()
![]()
![]()
kicsit olyan volt, mint nyolcavanévesen lehet a kupiban. kérdés, hogy állva tudsz-e maradni végig...
Kisherceg módosította - 2021. november 20. - 17:11