mai menet. úgy indult, hogy tekerek egy ss-kört az erdőben. itt már látszott, hogy sár van az erdőben, a lenti úton el sem tudtam volna menni.
amatőr útjavítás in progress...
rá kellett jönnöm, hogy a tegnap esti esőnek több nyoma maradt, mint gondoltam.
így nem pont arra mentem, amerre terveztem, volt egy kevés gyaloglás is (egyszerűbb, mint több kilo sarat takarítani a bicajról...)
"hoztam" a nejnek egy ilyet (persze csak a képen)
meg egy ilyet:
meg találtam még ilyet is:
az erdő melletti utakon nagyrészt száraz volt minden.
így is összejött kereken 33km. valahogy éreztem induláskor, hogy kelleni fog a víz. nem szoktam két kulacsot vinni, de most 2*0,75L vízzel indultam, majdnem az egész elfogyott. ...és persze nem tudtam megállni, hogy ne kanyarodjak a fagyizó felé. kép mondjuk nem készült, de pont olyan finom volt, mint tegnap.
ha már termék-teszt: még tavaly vettem a decathlonban egy "fényvédő" felsőt. (lehet, hogy nem pont ez az, kalenji, kb az ára is passzol) nyilván ez is valami focis vagy futó cucc, nem bringás, de a lényeg, hogy nagyon bejött. egyrészt nem égek barnulok le annyira mint korábban, másrészt egészen kellemesen szellőzik. ma kb 26-27 fok volt és nem éreztem, hogy melegem lenne benne. ..és persze olcsó is, így vettem még egyet.
Kisherceg módosította - 2021. június 06. - 21:22