kimaradt pár nap, versenyezni voltunk.
ma visztont a kölyökkel és nejjel voltunk a közeli pályán, hátha tetszik nekik. tetszett, bár akkora lelkesedés azétz nem volt, mint esetemben (körökön keresztül csak kuncogtam) ![]()
![]()
![]()
kimaradt pár nap, versenyezni voltunk.
ma visztont a kölyökkel és nejjel voltunk a közeli pályán, hátha tetszik nekik. tetszett, bár akkora lelkesedés azétz nem volt, mint esetemben (körökön keresztül csak kuncogtam) ![]()
![]()
![]()
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
3 órányi, hasra kb 35km buddogás a bokáig homokban. jó volt, miért ne lett volna jó, de azért a végére már jónak tűnt, hogy vége lett...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
voltak ilyen buta táblák, meg más, közvetlen életveszély fenyegetésével riogatók, barátságos környék, na!
kilátás is akadt...
![]()
meg persze TWD helyszín
![]()
![]()
mentem 5-6 kört a 'rátóti pályán is, rájöttem, hogy van (már csak volt) olyan része, amit még ki sem próbáltam. tulajdonképpen nagyon jó ám, csak a béna kavicsszórás miatt jár a pontlevonás. ma az egész az enyém volt!
egyébként meglepően fárasztó, ha próbálok rajta gyorsan végigmenni. ok, a 45650B nem épp ide van kitaláltva/beállítva...
![]()
nagy mázli, hogy a használati utasítás képírással készült.
Kisherceg módosította - 2026. július 07. - 21:27
a mai "csak egy rövid kört megyek" olyan jól sikerült, hogy bő két óra lett belőle és elmaradt miatta a nej által betervezett decathlon-látogatás is...
![]()
persze megint a legkevésbé alkalmas bicajjal sikerült a leghüJébb helyekre keveredni.. voltam a 'rátóti bicajpályán is megint, tulajdonképpen egész szórakoztató (már amikor nem fut bele az ember két kutyás majomba. két kör alatt háromszor szóltam nekik, hogy ez nem gyalogút. aztán inkább otthagytam a két elmebajnokot.)
![]()
![]()
![]()
![]()
34km. érdekes, még mindig nagyon fárasztónak és lassúnak éreztem, pedig az avg spd nem is volt lényegesen rosszabb a szokásosnál. csak nehezen forgott a pedál.
![]()
![]()
![]()
újabb tábla a (fényképes) gyűjteménybe ![]()
![]()
tegnap délután végre jó idő volt, nem az elmebeteg hőség. voltam is tekerni, de valahogy a "rendes" tekerések elmaradása* éreztette a hatást, így csak 27km jött össze. a végén le is vágtam kicsit, ha nem így tettem volna, közelebb lett volna 35-höz. de jobbnak éreztem hazajönni.
![]()
*vagy inkább csak az, hogy a hőség alatt párszor gurított Ronin2 könnyebben, haladósabban tud.... őőő...... ....haladni? ![]()
ohh, voltam kinn kicsit a közeli "pályán". jópofa, de a kavicsszórás még mindig nem a kedvencem.
![]()
persze a leginkább legkevésbé alkalmas bicajjal, mert ugye ez "mindent tud". sőt, is!
ja, innetől nehéz lesz újként eladni.
![]()
![]()
33km
![]()
a tegnapni/éjszakai eső után tök jó a erdő, plusz a lehülés is jól jött.
EZT meg csak úgy, minden időben jól használható singletrail ![]()
Kisherceg módosította - 2026. június 11. - 20:30